Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel je o dvacet let mladší než já. Mám strach, že se za pár let začne poohlížet po mladších! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel je o dvacet let mladší než já. Mám strach, že se za pár let začne poohlížet po mladších!

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj přítel je o dvacet let mladší než já. V tuto chvíli vše klape, mám ale strach, že se za pár let začne poohlížet po mladších a že od života budeme očekávat každý jiné věci… Marie (44)

Hlavním problémem takového vztahu je otázka dětí. Raději co nejdříve zjistěte, jestli je váš přítel ochoten zakládat rodinu tak brzy. Nebojte se, i on si musí dobře uvědomovat nástrahy vašeho věkového rozdílu a jistě vše pečlivě vyhodnotil.

Z mladších milenek strach mít nemusíte – kdyby vašeho partnera lákaly mladší ženy, vůbec by s vámi nezačínal chodit. A že mu nejste důstojným soupeřem v tenise? Nechte ho chodit s kamarádem, aspoň se vyřádí a nebude po vás chtít akrobacii v posteli!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.