Sexuální poradna paní Michaely: Mám vztah na dálku. S přítelem se vídáme každý druhý víkend, mně to ale z hlediska sexu nestačí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální poradna paní Michaely: Mám vztah na dálku. S přítelem se vídáme každý druhý víkend, mně to ale z hlediska sexu nestačí!

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Mám vztah na dálku. S přítelem se vídáme každý druhý víkend, mně to ale z hlediska sexu nestačí. Zatím odolávám pokušení najít si milence, nechci ho podvádět, ale upřímně říkám: Nevím, jak dlouho to ještě vydržím! Lenka (26)

Pokud nemáte možnost vídat se s přítelem častěji, měla byste popřemýšlet nad tím, jestli máte povahu na vztah na dálku. Vzdálenost má své kouzlo – jistě si více vážíte společně strávených chvil. Ale jestli pomýšlíte na sex s jinými muži za zády svého přítele, něco není v pořádku.

Jestli ho skutečně milujete, neměly by pro vás dva týdny bez sexu být problém. Pokud ano, zkuste si s partnerem vypomoci alespoň sexem po telefonu nebo po internetu. Než abyste mu začala zahýbat, raději vztah ukončete – tím mu ublížíte méně než nevěrou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.