Sexuální poradna paní Michaely: Moje partnerka vůbec nedává najevo, jestli ji vzrušuje to, co dělám. Co s tím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexuální poradna paní Michaely: Moje partnerka vůbec nedává najevo, jestli ji vzrušuje to, co dělám. Co s tím?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Moje partnerka vůbec nedává najevo, jestli ji vzrušuje to, co dělám. Tváří se pořád stejně a já nevím, jestli mám pokračovat, nebo zkusit něco jiného. Mám strach, že se se mnou v posteli nudí a stydí se to říct. Filip (32)

Jestli vaše přítelkyně neprojevuje žádné emoce ve tváři, soustřeďte se na zbytek jejího těla. Když je žena vzrušená, většinou má sklony se k vám více tisknout. Má-li ruku někde na vašem těle, pravděpodobně vás chytne pevněji nebo například zaryje prsty.

Pokud nehnutě leží jako leklá ryba, nezbývá než zkoušet nové věci. Když vám dojde fantazie, nebojte se zeptat, co ji vzruší. Odpovědět je koneckonců i v jejím zájmu. Možná je její přání tak specifické, že se vám ho sama od sebe stydí sdělit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.