Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel má rád při sexu světlo. Mám strach, že uvidí moje špeky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel má rád při sexu světlo. Mám strach, že uvidí moje špeky!

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj přítel má rád při sexu světlo. Já preferuji tmu, za světla se cítím moc odhalená a ztrácím sebevědomí. Mám strach, že ho nebudu vzrušovat, když uvidí moje špeky. Simona, 23

Vašeho partnera jistě vzrušuje pohled na vaše nahé tělo, ať už na něm máte nějaké ty faldíky, nebo ne. Beztak zná každý záhyb vašeho těla. Má vás rád takovou, jaká jste, nemá smysl snažit se před ním něco skrývat.

Naopak – tím, že mu své tělo za světla »ukážete«, se zbavíte zbytečného napětí, které při sexu možná cítíte. Snažíte se zatahovat bříško a vypínat prsa, místo abyste si plnými doušky užívala sexu. Za světla vše odhalíte a na takové věci už nebudete muset myslet.

Nejste-li dostatečně sebevědomá na to, abyste se s přítelem milovala za plného světla, zkuste to napřed při svíčkách, později rozsviťte malou lampičku, časem si zvyknete i na úplné světlo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.