Netradiční sex: Kateřina si užila divoký sex s kamarádkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Netradiční sex: Kateřina si užila divoký sex s kamarádkou!

Nejhezčí sex prožila Kateřina s kamarádkou.
Nejhezčí sex prožila Kateřina s kamarádkou. (archiv Kateřiny K.)

V seriálu o netradičním sexu, který v Aha! potrvá až do Valentýna, se rozhodla popsat svůj zážitek i Kateřina K. (23). Ta měla odjakživa kladný vztah k opačnému pohlaví a milování si náramně užívala. Nejhezčí sex však zažila teprve nedávno. A překvapivě se ženou!

Je to už půl roku, co jsem se rozešla s partnerem. Nějakou dobu jsem se z toho oklepávala, ale pak jsem potkala známého, na kterého jsem si už kdysi myslela. Byl čerstvě rozvedený, a tak jsem šla do toho. Jenže Tomáše rozchod s manželkou ještě úplně nepřebolel, a i když jsem mu byla zjevně sympatická, nový vztah se vyvíjel velmi pomalu.

Na každou schůzku jsem se těšila jak malá, chystala jsem se na sex opravdu do detailů. Krásné prádlo, nové povlečení, svíčky, v lednici se permanentně chladilo šampaňské. Naše rande ale pokaždé skončilo u branky do zahrady a mně pomalu docházela trpělivost.

Pořád se vymlouval

Když pak zas jednou Tomáš místo toho, aby se pochlapil, odjel na víkend s kamarády na závody motokár, pozvala jsem k sobě kolegyně z práce. Dobře jsme si uvařily, probraly naše vedení a měly se fajn. Rozcházely jsme se v hodně povznesené náladě a na Tomáše jsem si ani nevzpomněla. Poslední zůstala Petra.

Ale alkohol byl mocnější, a tak jsem jí ustlala u sebe v ložnici. Usnula jsem jako špalek a zdálo se mi o Tomášovi. Konečně se rozhoupal. Ve snu jsme se milovali u mě na zahradě…

Vzrušila mě kamarádka

Když jsem se probrala, zjistila jsem, že mě uspokojuje Petra. Chabě jsem ji odstrkovala, ale nedala se. Pak mě najednou zalila obrovská vlna vzrušení a já prožila nádherný orgasmus. To už jsem se zapojila sama a k ránu mě totálně vyčerpaná Petra prosila, ať už přestanu.

Petře se to zřejmě taky líbilo, protože mě pak několik týdnů bombardovala prosbami o schůzku. Vůbec nechtěla pochopit, že to byl jen úlet a že chci Tomáše. Ten se pak jako zázrakem rozhoupal, a teď řádí v posteli se mnou on.

Zažili jste bláznivý sex a nebojíte se se svým zážitkem svěřit? Pak posílejte své příběhy na adresu redakce@ahaonline.cz a my každý zveřejněný příběh odměníme honorářem 1000 Kč.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.