Sexuální poradna paní Michaely: Sex už mě nebaví. Věci, které mě dříve vzrušovaly, už mi vlastně nic neříkají. Co mám dělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexuální poradna paní Michaely: Sex už mě nebaví. Věci, které mě dříve vzrušovaly, už mi vlastně nic neříkají. Co mám dělat?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Za svobodna jsem jednou týdně masturboval a docela mi to vyhovovalo. Pak jsem se oženil, přišel o panictví – a s tím překvapivě i o zájem o sex. Věci, které mě dříve vzrušovaly, už mi vlastně nic neříkají. Nevzrušil jsem se ani po hodinové předehře s manželkou. Jsem z toho hodně vyděšený a nevím, jestli vůbec někdy zažiju pořádný sex se ženou. Marek (24)

Ženatí muži mají většinou lepší sex než ti svobodní, a časem to určitě bude i váš případ. Vstup do manželství a začátek sexuálního života se ženou byl pro vás možná trochu těžší změnou, než jste si původně představoval. Je důležité, abyste dobře poznal vlastní ženu, její tělo, její potřeby, vše, co ji vzrušuje. Než mezi vámi dojde na sex, měla by vás zcela zklidnit.

Vaše mysl by se neměla rozptylovat, soustřeďte se na jediné – milování se svou ženou. Je totiž velmi pravděpodobné, že zatím nedokážete plně překonat nervozitu spojenou se sexuálním aktem. Jde o psychickou záležitost, přes kterou se časem jistě přenesete.

Než začne váš sex správně fungovat, bylo by lepší vynechat masturbaci. Jednak se tím budete zcela orientovat na sex s manželkou, a navíc vám pro milování s ní zbude i veškerá energie, což jen umocní váš sexuální prožitek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.