Sexuální poradna paní Michaely: Při orgasmu hodně křičím a partnera to vyvádí z míry. Co mám dělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální poradna paní Michaely: Při orgasmu hodně křičím a partnera to vyvádí z míry. Co mám dělat?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Máme s přítelem naprosto úžasný sex. Jediným problémem je podle něho fakt, že při orgasmu hodně křičím. Prý zním, jakoby mě vraždili, což ho vyvádí z míry. Zkoušela jsem si dát na hlavu polštář, ale začala jsem se dusit. Vidíte nějaké řešení? Poradil by mi doktor? Klaudie (31)

Není vůbec důvod k obavám. Prostě si orgasmy hodně užíváte a to vám mohou ostatní jen závidět, mnoho žen se totiž k orgasmu vůbec nepropracuje! A ten polštář si už přes obličej nedávejte, nebo si nějak ublížíte. Na druhou stranu nemůžeme zcela pominout fakt, že vašeho přítele zmíněné zvuky ruší (navíc nezmiňujete sousedy).

Muže obvykle hlasitě sténající žena vzruší ještě víc, neboť mají důkaz, že jí poskytují dobrý servis a způsobují rozkoš. Ale možná je váš partner spíš vizuálně zaměřený a zvuky ruší jeho celkový prožitek. Poradila bych vám vyzkoušet sex ve větším či otevřenějším prostoru, kde by se pro něj rušivé zvuky více rozptýlily. Je to věc dohody a neměl by v tom být větší problém. Návštěvu lékaře bych viděla jako bezpředmětnou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.