Sexuální poradna paní Michaely: Mám přítele, ale občas sním o sexu se ženami. Znamená to, že jsem lesba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexuální poradna paní Michaely: Mám přítele, ale občas sním o sexu se ženami. Znamená to, že jsem lesba?

 (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj přítel se po sexu vždycky odvalí a okamžitě usne. Já vím, trápí to asi většinu žen. Jenže já pak ještě třeba hodinu nemůžu spát a je mi trapné odejít z postele a jít si třeba sednout k počítači. Lenka, 23

Jestli se váš přítel odvalí, klidně se zvedněte. Po usnutí bývá spánek velmi tvrdý, ani nepozná, když se na chvíli vzdálíte. A když vás »přistihne«? Řekněte mu pravdu – že jste zkrátka nemohla usnout. Nebo si připravte výmluvu, co jste ještě potřebovala udělat. Složitější to bude, pokud vás i po usnutí objímá. Na toaletu se ale můžete vymluvit vždycky. Až se vrátíte, bude už jistě zase tvrdě spát. Chceteli podobným situacím předejít, zkuste chodit spát později – oba. Po sexu byste pak měla být schopná usnout i vy. Pokud váš přítel brzy vstává a trvá na tom, že bude chodit spát po večerníčku, situaci mu zkrátka vysvětlete! Nebo vstávejte s ním a budete také dříve unavená.

Mám přítele, ale občas sním o sexu se ženami. Znamená to, že jsem lesba? Daniela, 29

Ne nutně. Jestli vám sex s přítelem přináší rozkoš a vzrušuje vás pohled na jeho mužné tělo, není důvod se domnívat, že jste lesba. Jestli ale sníte i o sexu se ženami, nebraňte se tomu. Máteli nějakou kamarádku, která má podobné sklony, navrhněte příteli, že ji jednou přizvete. Málokterý muž v takové situaci řekne »ne«! Stydíte se za to před ním? Napoprvé ho z toho vynechte. Zkuste to a třeba zjistíte, že sex se ženou není tak skvělý, jak jste si představovala. Pokud zjistíte opak, jste pravděpodobně bisexuální. Za to se ale nemusíte stydět a příteli to klidně řekněte!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.