Buffon tajně v Praze! Šeredovou nechal doma... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Buffon tajně v Praze! Šeredovou nechal doma...

Gianluigi Buffon-Státní opera,Pondělí 19:30
Gianluigi Buffon-Státní opera,Pondělí 19:30 (showpix.cz (3), ara)

V červnu si bere Alenu Šeredovou, teď se ale toulá po Václaváku bez ní. Co jen tohle má znamenat? Slavný italský brankář Gianluigi Buffon (33) přiletěl do Prahy bez své lásky, modelky Aleny Šeredové (33).

Místo aby chystali svatbu, kterou si naplánovali na červen do stověžaté matičky, on courá po městě a Alenu nechal v Itálii. V pondělí se najednou zjevil na Václaváku. V džínách a triku, jako by si jen odskočil na kafe.

Gólman Juventusu a italské fotbalové reprezentace kráčel ke Státní opeře, kde pak bočním vchodem zapadl dovnitř. Italové milují muziku, ale že by si vyrazil na operu do Prahy? A sám?

„Byl tady pořádný zmatek. Filmový štáb, plno lidí, celý den cvrkot. Do toho modelky v kostýmech andělů, dámy v barokních róbách. Ale co točili, to nevím,“ prozradila Aha! jedna ze zaměstnankyň operní scény.

Jak se podařilo zjistit, Buffon natáčel reklamní spot pro pivovar Heineken. Skoro celý den strávil před kamerou, odpoledne mu dokonce vypomohl kamarád z AC Milán Clarence Seedorf (35).

Ale zatímco Buffon odletěl z Prahy ještě za světla, nizozemský záložník točil až do noci. „Oba měli svého řidiče a na letiště odjeli každý zvlášť,“ práskla ještě paní z divadla.

Výpravný spot má běžet v přestávkách Ligy mistrů a chystá se několik variant. Včera se ještě celý den dotáčely záběry s komparzisty vedle v Národním muzeu, ale to už byl Gigi u své Aleny v Turíně...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.