Pravidla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pravidla

Pravidla soutěže Sexy dekolt

(„pravidla“)

 

Soutěž Sexy dekolt, dále jen „soutěž“, probíhá v období od 15. 7. 2013 do 6. 9. 2013 na internetových stránkách www.ahaonline.cz. Soutěží se s digitálními fotografiemi žen s viditelným dekoltem v souladu s pravidly soutěže. Soutěž je určena soutěžícím starším 18-ti let. Na fotografiích může být vyobrazena pouze přihlášena dívka, žádné další osoby nejsou přípustné.

 

Organizátorem a provozovatelem soutěže a technickým provozovatelem SMS hlasování je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s., IČ 40766713, se sídlem Komunardů 1584/42, 17000 Praha 7 (dále jen „Provozovatel“).

 

Účastníkem soutěže se stává každá žena, která zašle v souladu s těmito pravidly fotografie na zadané téma. Každá soutěžící se smí přihlásit jednou. Každá fotografie smí být v soutěži zařazena pouze jednou. Odesláním první fotografie potvrzuje účastník soutěže souhlas s těmito pravidly. Soutěže se mohou zúčastnit ženy s trvalým pobytem v České a Slovenské republice starší 18-ti let. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Provozovatele a jejich rodinní příslušníci.

 

Podmínkou přijetí hlavní soutěžní fotografie do soutěže je fotografie s výstřihem, v plavkách nebo ve spodním prádle. Přípustné jsou i fotografie s odhaleným poprsím, ale nejsou podmínkou. Na fotografii musí být kromě výstřihu vidět také obličej přihlášené.

 

Doporučená velikost fotografií je 1830 x 2151 px. Povolen je pouze formát jpeg a maximální velikost souboru nesmí přesáhnout 10 MB.

 

Účastník soutěže zasláním fotografie do soutěže potvrzuje, že

a) je autorem přihlášených fotografií, nebo že má s autorem vypořádána autorská práva a že tyto fotografie jsou původní

b) disponuje veškerými právy k těmto fotografiím

c) užitím fotografie Provozovatelem dle těchto pravidel nebudou nijak porušena ani ohrožena práva třetích osob a zavazuje se Provozovatele odškodnit z případných nároků těchto osob vznesených proti Provozovateli

 

Přihlášením do soutěže dávají účastníci soutěže souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám Provozovatele, a to zejména ke zveřejnění jména, bydliště a fotografií účastníků soutěže nebo osob zobrazených na soutěžních fotografiích v tištěných a internetových mediích Provozovatele. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Neúplně označené fotografie a přihlášky nebudou do soutěže přijaty.

 

Účastník soutěže uděluje přihlášením fotografií do soutěže Provozovateli časově neomezenou bezúplatnou nevýhradní licenci k užití zaslaných fotografií bez územního omezení, a to zejména, nikoliv však výhradně formou uveřejnění v tištěných a internetových mediích Provozovatele a na jím pořádaných výstavách, otištění v tiskových a propagačních materiálech Provozovatele, nebo také užití ve formě kalendáře vydaného Provozovatelem či mobilních službách a multimédiích produkovaných Provozovatelem.

 

Provozovatel je oprávněn ze soutěže vyřadit fotografie, které

a) neodpovídají zadanému tématu soutěže

b) obsahují prvky násilí či pornografické prvky, či jsou jinak v rozporu s dobrými mravy

c) by mohly poškodit dobré jméno Provozovatele nebo dobré jméno tištěných a internetových médií vydávaných Provozovatelem

d) u které byl zjištěn podvod při hlasování či nedodržení jiných podmínek soutěže.

O tom, zda přihlášená fotografie vyhovuje podmínkám soutěže, rozhoduje Provozovatel.

 

Harmonogram, systém soutěže a přihlašování fotografií

Soutěž probíhá ve třech fázích - přihlašování, internetové hlasování a SMS hlasování. Z internetového hlasování postoupí do SMS hlasování 25 fotografií s nejvyšším počtem hlasů (jedna daná fotografie smí z internetového hlasování do finálového SMS hlasování postoupit pouze jednou). Ceny obdrží tři soutěžící, jejichž fotografie dostala ve finálovém SMS hlasování nejvíc hlasů.

 

 

Soutěžící se stává účastníkem soutěže po vyplnění přihlášky a vložením první soutěžní fotografie. Tím je mu automaticky vytvořen soutěžní profil. Další fotografie může vkládat ve svém profilu v období určeném pro přihlašování v souladu s harmonogramem uvedeným níže.

 

Fotografie přihlašuje účastník soutěže vložením do internetových stránek www.ahaonline.cz. U každé fotografie je účastník soutěže povinen uvést své jméno, věk, město a krátký dotazník. Účastník soutěže dále uvádí své občanské jméno a příjmení, adresu, e-mailovou adresu a telefonní kontakt. Účastník soutěže potvrzuje, že veškeré takto poskytnuté údaje jsou pravdivé. Podmínkou přihlášení fotografie do soutěže je povinnost účastníka zaregistrovat se, tzn. mít vytvořen uživatelský účet, který je společný pro veškeré internetové stránky Provozovatele. Nový uživatelský účet lze vytvořit přímo na stránce soutěže.

 

Harmonogram soutěže:

Přihlašování: 15. 7. 2013 od 12:00 – 21. 8. 2013 do 12:00

Internetové hlasování: 5. 8. 2013 od 12:00 – 21. 8. 2013 do 12:00

Finále - SMS hlasování: 22. 8. 2013 od 12:00 – 30. 8. 2013 do 12:00
Vyhodnocení: 6. 9. 2013

 

 

V období určeném pro přihlašování fotografií a internetové hlasování budou mít všichni návštěvníci stránek možnost TOPovat fotografie svých favoritek a dvojic dle vlastních preferencí, tedy posunout fotky do speciálního boxu určeného pro TOPování. Tvar SMS je TOPOVAT XX (za XX dosaďte číslo předmětné fotografie). TOPování fotografií nemá na výhru v soutěži žádný vliv. Cena jedné TOPovací SMS zprávy odeslané na číslo 907 99 15 je 15 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory.

 

 

V období určeném pro přihlašování si soutěžící může aktivovat balíček Fotobonus, který obsahuje možnost nahrát až 15 doplňkových nesoutěžních fotografií, měnit hlavní fotografii do konce období určeného pro přihlašování dle shora uvedeného harmonogramu a přidat ke své fotografii barevné rámování. Foto+ bude účinné nejdéle 5 min. od doručení zpětné. Barevné rámování lze měnit po celou dobu trvání soutěže. Aktivace Fotobonus nemá na výhru v soutěži žádný vliv. Tvar SMS je BONUS_XX, za XX vždy dosaďte ID fotografie. Cena jedné SMS zprávy pro aktivaci Fotobonus odeslané na číslo 907 99 30 je 30 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory.

 

Způsob hlasování a limity hlasů

O pořadí jednotlivých fotografií rozhodnou hlasováním uživatelé internetových stránek www.ahaonline.cz dle svých osobních preferencí na těchto stránkách, a to vždy v období určeném pro hlasování, která jsou pro jednotlivá soutěžní kola uvedena v harmonogramu soutěže.

 

Hlasování je omezeno na 5 hlasů na jeden počítač pro každou fotografii za hodinu, 5 hlasů na jednu IP adresu pro každou fotografii za hodinu, 5 hlasů na jednoho přihlášeného uživatele pro každou fotografii za hodinu. Hlasování bude uzavřeno každý den od půlnoci do 5:00 ráno. Jakékoliv hlasování pomocí automatických systémů, tzv. robotů, je zakázáno a může mít za následek vyřazení ze soutěže. Stejně tak použití jiných způsobů umožňujících opakované hlasování bude kvalifikováno jako podvod a soutěžící bude ze soutěže vyloučen! K vyloučení může dojít i při odhalení vícenásobné registrace. Aby se zabránilo používání tzv. robotů, nepřihlášení uživatelé mohou hlasovat až po vyplnění bezpečnostního kódu. Přihlášení uživatelé nejsou nuceni k jeho vyplnění. Pro získání většího počtu hlasů mohou soutěžící zveřejňovat odkazy na soutěžní fotografii v diskusních fórech, prostřednictvím sociálních serverů i na svých osobních stránkách.

 

Dvacetpět fotografií s nejvyšším počtem hlasů z internetového hlasování postoupí do SMS hlasování. V případě rovnosti hlasů rozhoduje o postupujících dřívější datum vložení fotografie do soutěže. Omezení hlasování stanovené pro internetové hlasování se v SMS hlasování neuplatní. Cena SMS zprávy odeslané na číslo 907 99 10 je 10 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory. Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS zprávy do systému pro příjem zpráv. Pořadatel soutěže neodpovídá za nedoručení SMS zprávy. V případě dotazů či problémů s odesláním SMS pište na e-mail mobil@ringier.cz nebo volejte na 245 001 115 v prac. dny 8-17 hod. Více informací o prémiových SMS službách na www.platmobilem.cz.

 

Zasláním fotografií do soutěže, stejně tak účastí v SMS hlasování – tzn. odesláním SMS zprávy provozovateli soutěže – akceptuje hlasující tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat.


Ceny

Ceny získávají tři účastníci soutěže, jejichž fotografie získala nejvíce SMS hlasů v SMS hlasování, které jsou zasílány na základě osobních preferencí odesílatelů. V případě rovnosti hlasů bude rozhodovat dřívější datum a čas vložení fotografie do soutěže. Fotografie se stejným počtem hlasů se seřadí od nejstarší (první se stejným počtem hlasů) po nejnovější (poslední). 

Tři soutěžící, které splnily veškeré podmínky soutěže a jejichž fotografie dostaly nejvíce SMS hlasů, získají tyto ceny:


1. místo

15.000 Kč v hotovosti

 

2. místo
10.000 Kč v hotovosti

 

3. místo
5.000 Kč v hotovosti

 

Ceny pro čtenáře SMS hlasující:
5 krát 500 Kč v hotovosti
 

 Čtenáři (dále jen hlasující) zasláním SMS ve správném tvaru, se automaticky stávají účastníky soutěže o SMS hlasujícího. 1. výhercem se stává hlasující, jehož SMS ve správném tvaru byla doručena jako 423. v pořadí, 2. výhercem se stává hlasující, jehož SMS ve správném tvaru byla doručena jako 969. v pořadí, 3. výhercem se stává hlasující, jehož SMS ve správném tvaru byla doručena jako 1386. v pořadí, 4. výhercem se stává hlasující, jehož SMS ve správném tvaru byla doručena jako 2087. v pořadí a 5. výhercem se stává hlasující, jehož SMS ve správném tvaru byla doručena jako 2273. v pořadí. Pokud v průběhu SMS hlasování v rámci jednoho kola bude přijato méně než 2273 SMS vyhrává vždy hlasující, jehož SMS byla doručena jako poslední v pořadí.

 

 

Kontaktování výherců, převzetí výhry, závěrečná ustanovení

Výherci soutěže budou informováni e-mailem a telefonicky marketingovým oddělením Provozovatele. Ke kontaktování budou použity údaje zadané účastníkem soutěže při přihlášení do soutěže, v případě výherce z řad čtenářů bude využito SMS číslo, ze kterého byla výherní SMS zpráva odeslána.

 

Soutěžící jsou povinni Provozovateli poskytnout součinnost k tomu, aby mohli být informováni dle předchozí věty. Pokud se Provozovateli nepodaří výherce soutěže kontaktovat nejpozději do 20 dnů ode dne ukončení soutěže, propadá výhra ve prospěch Provozovatele. Provozovatel učiní za dost povinnosti kontaktovat výherce, pokud ho ve shora uvedeném období alespoň 3 x kontaktuje na jím uvedené emailové adrese a 3 x na jím uvedeném telefonním čísle, v případě výherce z řad čtenářů pouze na telefonním čísle. 

 

Jména výherců soutěže budou zveřejněna na internetových stránkách www.ahaonline.cz nejpozději  do 6. 9. 2013. Konkrétní datum a čas předání výher bude výhercům zaslán e-mailem nejpozději do 15. 9. 2013. Výhra bude předána v sídle Provozovatele. Podmínkou předání výhry je osobní převzetí výhercem, potvrzení převzetí výhry, prokázání totožnosti výherce. Pokud výherce nepřevezme výhru do 2 měsíců od ukončení soutěže, propadá výhra ve prospěch Provozovatele. Pokud Provozovatel zjistí, že došlo k porušení pravidel soutěže a soutěžící převzal výhru neoprávněně, je takový soutěžící povinný tuto výhru vrátit.

 

Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS zprávy do systému Provozovatele pro příjem zpráv. Provozovatel neodpovídá za nedoručení SMS zprávy. Účastník, resp. dané telefonní číslo, ze kterého účastník soutěží, bude o výhře informován po skončení hlasování v daném kole. Provozovatel si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže a je oprávněn požadovat prokázání držení SIM karty, ze které byla výherní SMS zpráva ve čtenářské soutěži odeslána. Soutěžícím budou zasílány zpětné SMS s vyrozuměním, zda výherního pořadí bylo již dosaženo či nikoliv.

 

Provozovatel si vyhrazuje právo na změny v soutěži způsobené technickou závadou.

Provozovatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří poruší tato pravidla, a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.

Známé celebrity
Adéla Gondíková • Agáta Hanychová • Alice Bendová • Andrea Verešová • Anife Vyskočilová • Anna Geislerová • Bolek Polívka • Dagmar Havlová-Veškrnová • Dagmar Patrasová • Dana Morávková • Dara Rolins • Dominika Mesarošová • Ester Janečková • Eva Holubová • Ewa Farna • Gábina Partyšová • Hana Krampolová • Hana Maciuchová • Hana Zagorová • Heidi Janků • Ilona Csáková • Inna Puhajková • Iva Janžurová • Ivana Chýlková • Ivana Gottová • Iveta Bartošová • Jan Kraus • Jana Boušková • Jaromír Jágr • Jiří Krampol • Jiří Langmajer • Jiří Paroubek • Jiřina Bohdalová • Karel Gott • Karel Roden • Kateřina Brožová • Klára Issová • Květa Fialová • Lejla Abbasová • Leoš Mareš • Libuše Šafránková • Lucie Bílá • Lucie Borhyová • Lucie Vondráčková • Mahulena Bočanová • Marta Jandová • Martin Dejdar • Martina Gavriely • Michaela Maurerová • Michaela Ochotská • Michal David • Monika Absolonová • Naďa Konvalinková • Naďa Urbánková • Oldřich Kaiser • Ondřej Gregor Brzobohatý • Ornella Štiková • Petr Janda • Petr Kolář • Petr Rychlý • Petra Faltýnová • Petra Janů • Richard Genzer • Simona Krainová • Simona Stašová • Taťána Kuchařová • Tatiana Dyková • Tereza Kostková • Tereza Voříšková • Tomáš Klus • Tomáš Řepka • Václav Vydra  • Veronika Žilková • Vilma Cibulková • Vojtěch Kotek • Zlata Adamovská