Čerpejte energii z kamenů! Měsíční kámen na lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čerpejte energii z kamenů! Měsíční kámen na lásku!

Jana Skálová. Známá kartářka a léčitelka, jejíma rukama prošla řada osobností. Mezi její obory patří ještě numerologie, reiki a Dornova metoda. Má pravidelný pořad v TV Prima a v rozhlase.
Jana Skálová. Známá kartářka a léčitelka, jejíma rukama prošla řada osobností. Mezi její obory patří ještě numerologie, reiki a Dornova metoda. Má pravidelný pořad v TV Prima a v rozhlase. (Aha! – Jaroslav Benda, Profimedia.cz)

Dnes přinášíme v deníku Aha! druhý ze série léčivých kamenů, tentokrát měsíční kámen.

Na rozdíl od obrázků mandal, které jsme přinášeli během minulého týdne, nebudou obrázky kamenů působit léčivou silou stále, ale jen v době určené léčitelkou Janou Skálovou. Právě ta na ně bude v uvedený čas posílat energii vhodnou k meditaci.

Pečlivě si proto přečtěte dobu, rozvrženou na dopolední i odpolední hodiny. Také pro čtenáře, kteří mají doma měsíční kámen ve skutečné přírodní podobě, je připojen speciální postup jeho užívání. V těchto případech nejsou uvedené časy působení na kámen podstatné, kameny se mohou používat kdykoliv.

Měsíční kámen – kámen pocestných

Tento kámen se vyskytuje skoro ve všech barvách, ten nejvyhledávanější pochází z Indie. Tam je považován za svatý kámen, symbol vnitřního míru. Přitahuje k sobě lásku a zajišťuje klidný spánek. Protože také ochraňuje pocestné, je vhodné nosit ho stále u sebe. Symbolizuje tradiční pozitivní vlastnosti – plodnost, intuici a mírnost. Zjemňuje vše, co je hrubšího rázu, podporuje vývoj duše a může nás dovést až k poznání našeho já.

Vhodný na ženské ústrojí

Působení měsíčního kamene na lidské tělo je široké. Čistí zažívací orgány, žaludek a celý trávicí trakt. Pomáhá snížit napětí ve střevech a pomáhá ženám při menstruaci. Také detoxikuje, léčí problémy s vlasy, ledvinami a pomáhá při potížích se slinivkou a játry. Na léčitelské úrovni je vhodný pro ženy i pro muže.

Mladým může pomoci překonat ostych a odbourat emotivní bariéry, které zabraňují početí. Může ochránit po dobu celého těhotenství, pomoci zmírnit bolesti při porodu a potíže při ranní nevolnosti. Také podporuje tvorbu mléka. U starších žen pomáhá v klimakteriu a při změnách, které toto období přináší. Též vytahuje na povrch věci uzavřené v našem podvědomí.

Jak s měsíčním kamenem pracovat

Tento kámen působí kladně téměř na všechny čakry, zejména na čakru solar plexus. Uklidňuje city a pomůže odstranit negativní bloky. Obrázek měsíčního kamene položíme do dlaní a přibližně 20 minut tiše meditujeme. Vysíláme prosbu, aby nám kámen pomohl od potíží, a na konci poděkujeme. Během meditace můžeme obrázek přiložit v oblasti břicha či jiných potřebných partií. Oproti jiným kamenům se doporučuje nabíjet měsíční kámen při úplňku.

Poselství měsíčního kamene:

  • Vše, co nyní cítím v těle i v duši, za to děkuji úžasné síle tohoto kamene.
  • Budu se snažit podržet si vše, co dostávám.

Tento kámen je vhodný pro znamení Raka, Ryb a Kozoroha.

Jana Skálová. Známá kartářka a léčitelka, jejíma rukama prošla řada osobností. Mezi její obory patří ještě numerologie, reiki a Dornova metoda. Má pravidelný pořad v TV Prima a v rozhlase.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.