Čerpejte energii z kamenů! Křišťál: kámen očisty. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čerpejte energii z kamenů! Křišťál: kámen očisty.

Křišťál: kámen očisty. Působení na fotografii: Dnes 11.00 – 11.20. Dnes 18.00 – 18.20
Křišťál: kámen očisty. Působení na fotografii: Dnes 11.00 – 11.20. Dnes 18.00 – 18.20 (Aha! – Jaroslav Benda, Profimedia.cz)

Po úspěšném seriálu kreslených mandal přináší deník Aha! další sérii léčivých meditací, tentokrát na téma léčivých kamenů.

Na rozdíl od mandal nebudou v tomto případě obrázky kamenů působit stále, ale jen v době určené známou kartářkou a léčitelkou Janou Skálovou. Ta na ně bude právě v uvedený čas působit.

Pečlivě si proto přečtěte dobu rozvrženou na dopolední i odpolední hodiny. Také pro čtenáře, kteří mají doma uvedený kámen ve skutečné, přírodní podobě, je připojen speciální postup jeho užívání. V těchto případech nejsou uvedené časy působení na kámen podstatné, mohou se používat v podstatě kdykoliv.

Křištál – kámen očisty

Je bezbarvý jako blahodárná voda a dá se s ním pročistit celé tělo. Nazýváme ho také kamenem kamenů. Symbolizuje světlo, teplo a hlavně má v sobě neuvěřitelnou sílu vyčistit buňky našeho těla. Také zmírňuje bolesti, pomáhá při problémech se srdcem a je vynikající i pro pročištění krve. Křišťál pomáhá uzdravovat štítnou žlázu, trávicí ústrojí a též působí velmi dobře na blokaci nervů i při různých kožních onemocněních.

Jak s křišťálem pracovat:

Tento kámen působí na temenní čakru, která nás drží pevně u země. Kámen vezmeme do otevřených dlaní a tiše meditujeme. Vysíláme myšlenkami prosbu, aby nám kámen pomohl vyčistit celé naše tělo, a na konci poděkujeme. Také s ním můžeme procházet místnost, kde se často zdržujeme. V tichosti poprosíme o působení, výsledek se dostaví. Cítíme, jak se nám uvolňují nohy, dostaví se pocit vznášení. Křišťál totiž dokáže pročistit i vaše obydlí, vyčistit ho od negativních jevů. Tím se myslí například špatné myšlenky, které v domě zůstávají.

Jak pracovat s pravým kamenem:

Mámeli originální přírodní kámen u sebe, nejdříve ho opláchneme v čisté tekoucí a pokud možno studené vodě, potom jej osušíme v čistém bílém ručníku a necháme ho na půl hodiny nabít denním světlem. Po nabití ho vezmeme do obou rukou a tiše meditujeme zhruba půl hodinky. Vysíláme myšlenkami prosbu, aby nám kámen pomohl vyčistit celé naše tělo, a na konci poděkujeme. Ochrana působí stále. „Sama ho často nosím při sobě a jeho síla mi dodává i obrazotvornost,“ říká Jana Skálová.

Poselství křišťálu (čistota těla)

  • Cítím se být  šťastný/á.
  • Klid a mír v domě.
  • Zkouška jak zvládat sám/a sebe.
  • Dar vidět a dokázat se poslechnout.Tento kámen je velice vhodný pro znamení Vodnáře, Lva a Kozoroha.

Jana Skálová. Známá kartářka a léčitelka, jejíma rukama prošla řada osobností. Mezi její obory patří ještě numerologie, reiki a Dornova metoda. Má pravidelný pořad v TV Prima a v rozhlase.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.