Houbová kuchařka: Řízky z pýchavky podle Jany Remkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Houbová kuchařka: Řízky z pýchavky podle Jany Remkové

Fotografie
Fotografie (internal)

Sběr hub je v plném proudu, tak proč si nepochutnat na čerstvých pochutinách?

Řízky z pýchavky podle Jany Remkové

Potřebujete:

pýchavky • sůl • hladkou mouku • vejce • mléko • strouhanku • sádlo na smažení

Postup

Houby očistíme, oloupeme obal a nakrájíme na asi centimetrové plátky. Osolíme, obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. Smažíme pomalu na rozpáleném sádle dozlatova a podáváme s vařenými bramborami. Množství surovin dovisí od velikosti a počtu hub a počtu strávníků.  

 


Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.