Recepty do stovky: Pečený celer s česnekem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Recepty do stovky: Pečený celer s česnekem

Pečený celer s česnekem
Pečený celer s česnekem (Zdroj a foto: Hellmann‘s)

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.

Pečený celer s česnekem

Potřebujete

1 velký celer (cca 1,5 kg), 1 palici česneku, 2 polévkové lžíce oleje, 1/3 šálku nasekané ploché petrželové nati, 1/3 šálku česnekového dipu

Postup

Okrájený celer nakrájejte na 3 cm kousky. Promíchejte s olejem a položte spolu s celou paličkou česneku na hliníkovou nebo zapékací misku. Pečte asi hodinu do zlatavé barvy a doměkka. Občas celerové kousky otočte. Na konec česnekovou palici překrojte, vymačkejte stroužky k celeru a promíchejte. Vše posypte nasekanou petrželkou. Podávejte s česnekovým dipem.
Cena cca 66 Kč

 

 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.