Letní grilování: Plněný hermelín na grilu podle Evy Gálové
Teplé počasí přímo svádí k tomu pozvat přátele, sednout si na zahrádku, a něco dobrého ugrilovat. Fantazii se meze nekladou! Kromě tradičního masa může na horký rožeň i zeleninka či sýr.
Plněný hermelín na grilu podle Evy Gálové
Potřebujete:
2 hermelíny • 4 stroužky česneku • 1 cibuli • 1 sterilovanou kapii • 1 lžíci oleje • grilovací koření • chilli koření
Postup:
Hermelíny podélně rozkrojíme a obě strany potřeme směsí, kterou jsme připravili z oleje, prolisovaného česneku a koření. Mezi dva kusy vždy dáme na kolečka nakrájenou cibuli a kousek kapie. Zabalíme do alobalu a grilujeme 8 až 10 minut. Podáváme s grilovanou zeleninou a pečivem.
Grilovaný Halloumi: Ochutnejte vynikající sýr, který se v teple nerozteče>>>