Letní grilování: Plněný hermelín na grilu podle Evy Gálové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Letní grilování: Plněný hermelín na grilu podle Evy Gálové

Plněný hermelín na grilu podle Evy Gálové
Plněný hermelín na grilu podle Evy Gálové (Profimedia.cz)

Teplé počasí přímo svádí k tomu pozvat přátele, sednout si na zahrádku, a něco dobrého ugrilovat. Fantazii se meze nekladou! Kromě tradičního masa může na horký rožeň i zeleninka či sýr.

 Plněný hermelín na grilu podle Evy Gálové

Potřebujete:

2 hermelíny • 4 stroužky česneku • 1 cibuli • 1 sterilovanou kapii • 1 lžíci oleje • grilovací koření • chilli koření

Postup:

Hermelíny podélně rozkrojíme a obě strany potřeme směsí, kterou jsme připravili z oleje, prolisovaného česneku a koření. Mezi dva kusy vždy dáme na kolečka nakrájenou cibuli a kousek kapie. Zabalíme do alobalu a grilujeme 8 až 10 minut. Podáváme s grilovanou zeleninou a pečivem.

Grilovaný Halloumi: Ochutnejte vynikající sýr, který se v teple nerozteče>>>

 

 

 

Autor:  onl

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.