Rychlovky za pár korun: Debrecínská pěna podle Ivany Černé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rychlovky za pár korun: Debrecínská pěna podle Ivany Černé

Fotografie
Fotografie (internal)

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.

Debrecínská pěna podle Ivany Černé

Potřebujete

250 g debrecínské pečeně • ¼ červené papriky • ½ stonku řapíkatého celeru • 130 g lučiny • 1 ½ lžíce bílého jogurtu • sůl • 1 jarní cibulku

Postup

Debrecínku pokrájíme na kousky a tyčovým mixérem rozmixujeme. Pokrájíme stonky řapíkatého celeru, papriku a cibulku. V misce rozmícháme lučinu s bílým jogurtem, přidáme pokrájenou debrecínku, pokrájenou zeleninu, osolíme a opepříme. Pomazánku necháme v uzavíratelné nádobě vychladit.

 

Autor:  onl

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.