Jarní zelenina na talíři: Je libo chřest, či kedlubny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jarní zelenina na talíři: Je libo chřest, či kedlubny?

Fotografie
Fotografie (internal)

Jaro je v plném proudu a obchody se začínají plnit čerstvou zeleninou. V průběhu dubna začíná nejen sezona chřestu, pochutnat si ale můžeme třeba na křupavých a šťavnatých kedlubničkách.

Připravte si dobroty z těchto druhů zeleniny podle našich receptů! Pochutnáte si, posílíte své zdraví a získáte v tomto období tolik potřebnou vitalitu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.