Fondue | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Fondue

Nádobu na fondue vytřete česnekem, vlijte víno a ohřejte. Do horkého vína vmíchejte na malé kostičky nakrájenou goudu, blaťácké zlato a za stálého míchání na mírném plameni nechte roztavit.

POTŘEBUJETE:

■ 1 stroužek česneku
■ 300 ml bílého vína
■ 150 g goudy
■ 150 g blaťáckého zlata
■ 1 lžíci škrobové moučky
■ sůl
■ pepř
■ 5 cl třešňovice
■ pečivo
■ sterilovanou zeleninu

Škrobovou moučku rozmíchejte v trošce vína, nalijte do nádoby, promíchejte, podle chuti osolte a opepřete. Nakonec vmíchejte třešňovici. Nádobu postavte na kahan na stůl. Přidejte na kostky nakrájené pečivo a zeleninu.

Text a foto: Blanka a Jiří Poláčkovi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.