Jednoduché chuťovky: Fofr utopenci podle Jany Remkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jednoduché chuťovky: Fofr utopenci podle Jany Remkové

Fotografie
Fotografie (internal)

Čekáte návštěvu, nebo se vám prostě nechce moc vyvářet? Pak jsou tyto jednoduché recepty právě pro vás!

Fofr utopenci podle Jany Remkové

Potřebujete:

4 špekáčky •  1 cibuli •  4 lžíce octa •  4 lžíce oleje •  4 lžíce plnotučné hořčice •  4 lžíce worcesterské omáčky •  4 lžíce kečupu •  3 lžíce tekutého sladkého chilli •  8 lžic vody.

Postup:

Špekáčky nakrájíme na kolečka, cibuli oloupeme a také nakrájíme na kolečka. Ocet, olej, hořčici, worcester, kečup, chilli a vodu krátce provaříme. Do sklenice skládáme střídavě kolečka špekáčků a cibule, zhruba v polovině zalijeme polovinou láku, naskládáme zbytek špekáčků a cibule, zalijeme zbytkem láku a sklenici necháme vychladnout. Pak ji dáme do lednice. Pokud utopence děláme dopoledne, večer si již na nich můžeme pochutnávat.


Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.