Jednoduché chuťovky: Buřty na pivě podle Martiny Antalové
Čekáte návštěvu, nebo se vám prostě nechce moc vyvářet? Pak jsou tyto jednoduché recepty právě pro vás!
Buřty na pivě podle Martiny Antalové
Potřebujete:
5 špekáčků • 2 velké cibule • 100 g sušených rajčat • 100 ml kečupu • 200 ml černého piva • sůl • mletý pepř • chilli koření
Postup:
Špekáčky oloupeme, rozpůlíme a naskládáme do pekáčku. Posypeme nakrájenou cibulí, pokrájenými sušenými rajčaty a okořeníme mletým pepřem a chilli kořením. Kečup a pivo promícháme, nalijeme na špekáčky a osolíme. Pekáček přiklopíme a pečeme při 170 °C 30 minut. Odklopíme a dopékám ještě 30 minut. Podáváme s chlebem.