Jednoduché chuťovky: Buřty na pivě podle Martiny Antalové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jednoduché chuťovky: Buřty na pivě podle Martiny Antalové

Fotografie
Fotografie (internal)

Čekáte návštěvu, nebo se vám prostě nechce moc vyvářet? Pak jsou tyto jednoduché recepty právě pro vás!

Buřty na pivě podle Martiny Antalové

Potřebujete:

5 špekáčků • 2 velké cibule • 100 g sušených rajčat • 100 ml kečupu • 200 ml černého piva • sůl • mletý pepř • chilli koření

Postup:

Špekáčky oloupeme, rozpůlíme a naskládáme do pekáčku. Posypeme nakrájenou cibulí, pokrájenými sušenými rajčaty a okořeníme mletým pepřem a chilli kořením. Kečup a pivo promícháme, nalijeme na špekáčky a osolíme. Pekáček přiklopíme a pečeme při 170 °C 30 minut. Odklopíme a dopékám ještě 30 minut. Podáváme s chlebem.


Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.