Sladké dobroty: Jablečný crumble podle Kateřiny Gajové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sladké dobroty: Jablečný crumble podle Kateřiny Gajové

Fotografie
Fotografie (internal)

Máme chuť si trochu »zahřešit«? Vytáhněte plechy, formy, pekáčky a pustťe se do sladkého vaření! Koláče, pletýnky nebo koblihy potěší nejen vás, ale i všechny okolo!

 

Jablečný crumble podle Kateřiny Gajové

Potřebujete

4 jablka • ovesné vločky • obilné klíčky • hrubě mleté vlašské ořechy • med nebo javorový sirup • mletou skořici • rozinky • 4 lžíce oleje

Postup:

Jablka nakrájíme na kostky, smícháme s rozinkami nabobtnanými ve vodě a skořicí a vložíme do zapékací misky. Připravíme drobenku z vloček, klíčků, skořice, medu nebo javorového sirupu, oleje a vlašských ořechů, mělo by jí být tolik, aby jablka pokryla. Drobenkou ovoce přesypeme a pečeme na 180°C asi 20 minut dozlatova.

Autor:  onl

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.