Milovník přírody? Na houby vyráží obrňákem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milovník přírody? Na houby vyráží obrňákem!

A jedééém na houby!
A jedééém na houby! (Foto Aha! – Jiří Čada)

Někdo do lesa na houby chodí pěšky, jiný autem či na mopedu. Luboš Moravec (54) s dcerou Renatou (17) z obce Rovná na Pelhřimovsku si na jízdu do lesa pořídili z armády vyřazený pásový obrněný vůz.

¨„Fakt je, že to jsou asi nejdražší nasbírané houby v Česku. Při spotřebě 140 litrů nafty na sto kilometrů každý hříbek přijde tak na sto až sto padesát korun,“ směje se Luboš s tím, že ale zase vyjedou úplně všude.

Video se připravuje ...

Za »rajčáky«, řídicí páky desetitunového obrněnce nečekaně usedá Renata. „Za týden už mně bude osmnáct, tak co,“ odpovídá s tím, že nemá řidičák ani na moped. „Renču řízení bévépéčka strašně baví, taky ho dostane jednou jako svatební dar,“ plánuje pyšně táta Luboš. Po chvíli zastavují u lesa. „Dál jdeme pěšky, abychom nerozjezdili podhoubí,“ říkají sborem a z bývalého prostoru pro mužstvo vyloví dva košíky.

Video se připravuje ...

Autor:  čad

Přečtěte si
evicka55
23. 8. 2014 • 08:15

Rozežranost některých lidí nezná mezí.Co všechno je v tomto státě možné,co na to ochránci přírody? A ještě to dáte do televize,(nebo právě proto)

vlamore
22. 8. 2014 • 22:34

Zase jedno zazobaný prase,který si myslí,že může všechno.Nevím,proč musí každý řidič s autem na emise,když toto hovado během minuty zasere 3km2!!!Jak to,že ten fracek smí usednout do BVP..či co to je..aniž by měla řidičák?!?!Titi nadlidi musí být v bydlišti milováni.

baronessa
22. 8. 2014 • 15:06

Tohoto magora jsem viděla ve zprávách a nevěřila vlastním očím. Jak může být někdo tak blbý a další ještě blbější, že mu udělá reklamu v televizi? Jenom hovado plaší v přírodě zvěř a jenom hovado dělá kravál a ničí půdu. Musí mít hodně známých na vyšších místech. Já bych mu dala pokutu a veřejně prospěšné práce, kreténovi! Ať nekecá, že jede na houby. V tomhle se jede tak akorát machrovat. Asi ho má malýho, když potřebuje tohle vozidlo.

prroud
22. 8. 2014 • 09:17

Milovnik prirody na poradnejch par pres hubu,a jeste do debil uci i dceru

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.