Vražda na Jičínsku: Tělo ženy hodil zabiják do příkopu a zasypal trávou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vražda na Jičínsku: Tělo ženy hodil zabiják do příkopu a zasypal trávou!

Tělo ženy leželo v příkopě zhruba 15 metrů od hlavní silnice. (ilustrační foto)
Tělo ženy leželo v příkopě zhruba 15 metrů od hlavní silnice. (ilustrační foto) (Taxikáři Foto Aha! – David Malík, Ladislav Křivan, Jiří Čada)

Policie od úterního poledne vyšetřuje v Hrobičanech na Jičínsku násilnou smrt ženy středního věku. Tělo mrtvé tam venku našel kolemjdoucí.

Soudní lékař po ohledání těla zjistil, že žena zemřela cizím zaviněním. ČTK to dnes řekla mluvčí hradecké krajské policie Ivana Ježková.

"Na místo vyjeli jičínští kolegové, po prvotním ohledání byl ale na místo nálezu vyslán kompletní krajský výjezd," uvedla Ježková. Kriminalisté zajišťují důkazy a vyslýchají svědky.

Podle informací Novy leželo tělo ženy zhruba 15 metrů od silnice v příkopu a zakryté trávou a podle všeho policie měla brzy jasno, o koho šlo. Odpoledne už vraha zatkla.

Podezřelého zadržela zásahová jednotka v bytě na Liberecku, kde se snažil ukrývat. "Policie nyní připravuje jeho obvinění z vraždy," řekla mluvčí policie. K motivu a dalším okolnostem případu se policie podle ní zatím nebude vyjadřovat.

Případ má na starosti královehradecký kriminalista Milan Jušta, kterému snad shodou náhod někdo před pár dny zapálil auto.

 

 

 

 

Přečtěte si
ivkanatka
20. 8. 2014 • 14:21

Tak hlavně, aby brzy našli toho, kdo to udělal ...!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.