Adoptujte pejska a kočičku! Třeba vám uvaří i dort! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adoptujte pejska a kočičku! Třeba vám uvaří i dort!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ahoj, jsem velký Frankie. Holky mám rád, ale neberu je moc vážně. Toužím po pánovi, který se nemusí jen mazlit, zato je jako já akční a potěší ho věrný parťák.

Na pravé přední tlapce mám starý neléčený úraz. Spravit se to nedá. Ještě pět sedm let budu běhat a skákat. Pak ze mě bude »trojnožka«, ale i s tím se dá žít. Pána budu doprovázet i na vrchol té nejvyšší skály, stejně tak vedle něj dokážu ležet na břehu a čekat, až uloví pět sumců. Umím chodit bez vodítka.
Nejšťastnější bych byl v domku se zahradou. Nebudu nic zastírat, jsem žárlivý, a tak se s jinými zvířaty o rodinu dělit nechci.

Chcete mě? Volejte 777 997 552.

Statečný Mikeš byl slepý: Teď hledá rodinu

Jsem kocourek Mikeš, jsou mi tři měsíce a ze světa jsem toho zatím moc neviděl. Nikdo o mě nepečoval, onemocněl jsme a teď jsem slepý. S tím ale bude brzy konec.

Když mě našli v Mostě, nebylo jisté, jestli ještě oči vůbec mám. Za pár týdnů mi ale »zvířecí očař« odstraní srůsty a všechno si prohlédnu. Ne že bych se jinak ve světě ztratil. Rozkošně vrním, mazlím se, jsem heboučký, nadšeně skáču, úžasně zlobím a kamarádím se s každým psem. Neznám strach a všechno mě zajímá.  Hledám kočkomilnou rodinu, která mě bude hýčkat. Půjdu s vámi hned. Žádný strach, doléčení očíček uhradí útulek.

Chcete mě? Volejte 777 997 552.

Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.