Oběť sexuálního tyrana Gusty (43) z Jáchymova: Píchal do mě nůžkami a nožem, denně mě znásilňoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Oběť sexuálního tyrana Gusty (43) z Jáchymova: Píchal do mě nůžkami a nožem, denně mě znásilňoval!

Deník Aha! chce chránit identitu mladé ženy, která se ukrývá na tajném místě, proto neprozradíme její tvář ani jméno.
Deník Aha! chce chránit identitu mladé ženy, která se ukrývá na tajném místě, proto neprozradíme její tvář ani jméno. (Foto Aha! – Kateřina Moravcová)

To je ona, žena (26), kterou dva měsíce v bytě v Jáchymově věznil, trýznil hlady, nedovoloval ji mýt se a brutálně znásilňoval agresor Gusta (43). Deníku Aha! se věřila se, co celému drama předcházelo, a jak se ji podařilo utéct.

K osudnému setkání došlo mezi mladou maminkou a šíleným Gustou v polovině června, když byla na návštěvě u své sestry v Jáchymově. Tehdy se jí začal dvořit. Po čtyřech dnech ji pozval k sobě domu. „Říkal, že mě seznámí se svou sestrou. Zamknul mě tam a svázal,“ svěřila se žena. Od té chvíle pro ni začalo peklo. Tyran ji denně znásilňoval a mučil. „Mlátil mě tyčí od záclony. Píchal do mě nůžkami a nožem,“ pokračuje.

Po celém těle má i po týdnu viditelné obrovské modřiny a jizvy. Nikomu se ale nemohla svěřit. Tyran jí vzal telefon. Když ji sháněli příbuzní, musela pod pohrůžkou zbití říkat, že je u svého milence a má se dobře.

Muž se hájil, že se mu chce žena pomstít, a že ji miluje. Soud ale neobměkčil a poslal ho do vazby. Teď mu hrozí vězení na 10 let.

Chyba s výkupným

Šílenec udělal osudovou chybu. „Zkontaktoval mého přítele a požadoval po něm výkupné jednou dva tisíce a pak šest set korun,“ dodala vězněná. O tom se konečně dověděla i policie. „Nesměla jsem ale otevírat. Až v sobotu se mi podařilo utéct a skočit k policii do auta,“ dodala.







Autor:  mor

Přečtěte si
jarypadlo
15. 8. 2014 • 15:05

Hlavně že to nebyl brácha nebo fotr.

dandova
15. 8. 2014 • 14:40

Nevím, nevím.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.