Mělnický »Doktor Smrt« Pavel B. (42): Z pacienta podle obžaloby udělal feťáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mělnický »Doktor Smrt« Pavel B. (42): Z pacienta podle obžaloby udělal feťáka!

Bývalý lékař mělnické nemocnice údajně udělal ze svého pacienta trosku.
Bývalý lékař mělnické nemocnice údajně udělal ze svého pacienta trosku. (Foto Aha! – Petr Novotný )

Dostal pacienta až na dno! Lékař Pavel B. (42) podle obžaloby úmyslně navykl svého bohatého pacienta na opiáty. Těžce závislého Stanislava H. (†41) pak postupně připravil o 11 milionů.

Nemoc, závislost, dluhy a nakonec smrt. Proktolog Pavel B. údajně nemocného muže zcela zničil. Několik let mu léčil bolestivý zánět konečníku a navykl ho na léky proti bolesti. Později už mu podle obžaloby pouze prodával opiát dolsin, který si Stanislav H. vpichoval do svalu.

Za deset let léčby mu lékař prodal skoro sedm tisíc ampulí. Za jedno plato přitom chtěl až 20 tisíc korun. Celkem od něj podle obžaloby dostal 11 milionů korun a nespočet hmotných darů. Majitel reklamní agentury postupně přišel o všechno. Zemřel v roce 2012 při automobilové nehodě. Podle informací Aha! jel do mělnické nemocnice pro léky a byl »sjetý« opiáty.

Moderátor Vladimír Hron se musel dívat, jak jde kamarád ke dnu.

Moderátor Vladimír Hron se musel dívat, jak jde kamarád ke dnu.

Moderátor Vladimír Hron: Zbyla z něj jen troska!
„Ampule od dolsinu jsme nacházeli skoro všude, v jeho bytě i v kanceláři. V posledních letech často náhle usínal, motal se, byl apatický. Často jsme se báli, že se udusí,“ popsal podnikatelův kamarád, moderátor a zpěvák Vladimír Hron (48). „Když jsem mu půjčil auto, vrátil mi ho nabourané. Byla v něm krev a injekční stříkačky. Dal jsem mu tři miliony na koupi bytu. Ten si nekoupil a peníze jsem zpět také nedostal. Investoval je do své závislosti na dolsinu, respektive do pana B.“

Přečtěte si
hromosvody
13. 8. 2014 • 02:33

A zrovna v Mělníku je můj kamarád a podle vyprávění jeho táty to tam jen takovými "experty" jen kvete. Od nejmenované spící obvodní lékařky, na kterou si lidi mezi sebou už roky stěžují a dalšími. Tam jsou lidé jako hluší a slepí, ale ať se to týká čehokoli. Prokleté místo Mezi unikátními doktory je tam prý také všem známý věčně ožralý starý urolog. A nikdo s tím nic nedělá. Já tam bydlet, tak bych s takovými MUDr. PUDr. vyběhl a určitě bych to tak nenechal. Ale všechno je to prostě v lidech ...

lepabrena
12. 8. 2014 • 14:36

Většina doktorů v České republice jsou hajzlové, kterým jde jen o peníze, pacient je až na posledním místě.

va45
12. 8. 2014 • 10:41

Někteří doktoři jsou opravdu hajzlové.Ukázka co udělají z lidí prachy.Včera jsem se na něho díval.Ten pikot se ještě tomu na obrazovce smal.Zavřít až zčerná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.