Matka měla sex se synem (12): Pedofilní přítel ji přes webkameru dával instrukce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matka měla sex se synem (12): Pedofilní přítel ji přes webkameru dával instrukce!

Matka svého syna z podivných pohnutek prachsprostě zneužila. (ilustrační foto)
Matka svého syna z podivných pohnutek prachsprostě zneužila. (ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Otřesný případ sexuálního zneužívání se stal v Anglii! Zatímco matka dávala svému synovi (12) lekce erotiky, přes internet jí uděloval pokyny úchylný partner!

Nechutný zločin na sebe lidská zrůda omylem práskla při terapii pro ženy vystavené domácímu násilí. Pedofilní přítel, který není otcem dítěte, nežil s rodinou v jedné domácnosti a nad povolností matky tak zůstává rozum stát!

„Vaše chování odporuje základním instinktům a morálce. Svého partnera jste poslouchala, i když už nežil v Británii a nemohl vás k činu tedy nijak přinutit,“ prohlásil soudce Michael Longman. I když matka v soudní síni usedavě plakala, milost si nevyplakala. Soud ji ovšem poslal do vězení jen na tři roky.


Přečtěte si
prroud
7. 8. 2014 • 09:20

Ukrast diteti detstvi je jedna z nejvetsich svinaren.Chudak kluk,podepise se na nem jak zneuziti,tak i to ze pujde do "domova",ti dva dospeli by totiz meli jit do kriminalu a na decko nemaji takovy narok!

andorea
7. 8. 2014 • 07:55

Pořád žasnu, kam jsou až někteří lidé schopni zajít ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.