Úchylák z výtahu půjde sedět na 5 let a ještě do ústavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Úchylák z výtahu půjde sedět na 5 let a ještě do ústavu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Výtah jako místo přepadení si vybral sadista Tomáš A. (28) z Jičínska. Zaútočil na dvě školačky a ženu (22). Skončily naštěstí jen pokusem o znásilnění.

Dívky si Tomáš A. vyhlédl na sídlišti v Jičíně. Obě přepadl v jediný den loni v květnu jen s půlhodinovým odstupem. Andrejku (12) si vyhlédl, když se vracela z tenisu. „Prostě se mi líbila,“ řekl u soudu. Nastoupil s ní do výtahu. Když vyjeli do 6. patra, zakryl jí ústa a chytil kolem pasu. Křičela a kopala do dveří kabiny, až se otevřely a ona utekla.

Na Denisku (8) zaútočil na schodech. „Držel mě a táhl dolů,“ řekla na policii. Muže vyrušil příchod dívky, k níž šla, a utekl. „Chtěl jsem si sáhnout do rozkroku. To by mi stačilo,“ odpověděl Tomáš A. soudci na dotaz, čeho chtěl u dívek dosáhnout. Dostal pětiletý trest a sexuologickou a protialkoholní ústavní léčbu.

Po třetí a dost!
Výtahového násilníka se podařilo zadržet až po 5 měsících od útoku. Dojel na lov v Praze, kde se pokusil znásilnit ženu (22) ve výtahu na sídlišti Černý Most. Její křik uslyšel přítel, který vyběhl z bytu a muže se snažil chytit. To se dva dny na to podařilo policii i díky záběrům z kamer v metru.

Přečtěte si
hejhej
1. 8. 2014 • 13:26

Sexuální léčba a pětiletý trest. Po propuštění přestane chodit na ambulantní léčbu a situace se bude opakovat. U takového úchaly by pomohla jedině kastrace.

prroud
1. 8. 2014 • 10:58

Viz pripad Kramny,kdy ma jejich neschopnost a uplatnost odnyst tata od rodiny co prisel o zenu a dceru naraz.PFUJ!!!

prroud
1. 8. 2014 • 10:57

Asi nemusim komentovat 5 mesicu honeni nasilnika v nasem malym statecku,co? Nakonec stav nasi "policie" a hlavne politiku co ji hazou klacky pod nohy stejne jako spravedlnosti,vsichni dobre zname

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.