Chtěli potěšit umírajícího kluka (†14) jízdou v porsche: V autě se rozsekali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chtěli potěšit umírajícího kluka (†14) jízdou v porsche: V autě se rozsekali!

Fotografie
Fotografie (internal)

Rakušan Raphael Wittman (†14) trpěl nevyléčitelnou formou rakoviny a charitativní organizace se rozhodla, že mu splní jeho životní sen. Umírající školák se tolik toužil svézt v nadupaném porsche! Dobrý úmysl ale skončil hororovou bouračkou!

Řidič Porsche 986, který Wittmana vezl, se na okraji Vídně srazil s protijedoucím vozidlem! Chlapec si při nehodě zlomil obě nohy, překousl jazyk a musel být převezen na jednotku intenzivní péče. Dva měsíce poté pak zemřel...

Jeho rodina teď tvrdí, že organizace Kinder Krebshilfe, která akci organizovala, se po děsivé autonehodě vůbec neozvala a nenabídla jim žádnou pomoc. Proto po ní požadují odškodnění!

Rodiče se chlapci snažili udělat poslední měsíce nezapomenutelnými, a dokonce se jim pro něj podařilo zajistit dovolenou na španělském ostrově Tenerife. Krátce před odletem je ale kontaktovala charita a Raphaela pozvala na vyjížďku snů. Chlapec byl z nabídky nadšený a okamžitě souhlasil. Akce ale skončila hrozivou čelní srážkou...

Jediný, kdo se po nehodě ozval, byl řidič vozu, který chlapci poslal mobilní telefon iPhone, po charitě jako by se slehla zem. „Nehoda se stala 17. května a vzhledem k tomu, jaký měl Raphael osud, už po ní neměl sílu žít dál,“ řekl jeho otec Franz (47). Spolu s manželkou se nyní obrátili na právníka Astrida Wagnera. „Chci spravedlnost pro svého syna, ne pro sebe,“ vysvětlil jejich záměr.



Autor:  vk

Přečtěte si
hejhej
1. 8. 2014 • 10:31

Martin Maxa není žádný extra zpěvák. Má silnou konkurenci. Mě připadají jeh písničky , že jsou jedna jako druhá a hlasově taky nic moc.

ota57
31. 7. 2014 • 21:44

Fotku Porsche na displeji mobilu a sedět ve Škodě 120. A závěr byl bez těch zbytečných 2 měsíc. Sorry, ale fakt jo.

prroud
31. 7. 2014 • 08:04

Malej flastricek,aspon vidime,ze jsou lidi parchanti i jinde,ne jenom u nas,jak je zpravidla zvykem ,i kdyz zrovna Rakousko,no nevim,vzdyt jsou to pulCesi......

prroud
31. 7. 2014 • 08:02

Tak ty chces spravedlnost za to,ze mu chteli jini splnit zivotni sen,a chces "odskodneni" ne pro sebe.ale pro mrtvyho syna? Pozvi me at se podivam,co si za nej koupi,pokrytce !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.