Rodinku naštval policajt: Zatáhli ho k sobě domů a podrobili brutálnímu týrání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rodinku naštval policajt: Zatáhli ho k sobě domů a podrobili brutálnímu týrání!

Policistu krutě mučili cigaretovými oharky a kroucením prstů. Navíc vyhrožovali zastřelením.
Policistu krutě mučili cigaretovými oharky a kroucením prstů. Navíc vyhrožovali zastřelením. (Foto: Aha! - ara)

Kousek od Trnavy žije v pěkné vile tatínek Pavel S. (52) a dva jeho synkové. A protože jsou to neklidné povahy, krátí si dlouhou chvíli terorizováním svého okolí. Ale běda, když se náhodou najde někdo, kdo by jim chtěl jejich zábavu na pomezí kriminální činnosti překazit. Tomu se povede zle, jak se o tom přesvědčil policista Radovan (35).

Povedená trojice zdemolovala jednomu ze sousedů vjezd do domu a muž se rozhodl bránit u soudu, kde proti chuligánům svědčil i Radovan. "Pokud vím, jeho příbuznému zničili bránu a on proti nim svědčil," popsal záminku k dalším zvěrstvům známý poškozeného pro web pluska.sk. A nebylo to poprvé, co trojice takhle vyváděla. "Mladí jsou nezaměstnaní, jejich otec kšeftuje s auty. Většinou popíjejí v garáži a potom dělají problémy. Vždy se drží pohromadě," popisuje situaci soused, který si raději zajde oklikou k vlastnímu domu, než aby šel kolem problematické trojice.

Policista zaměstnaný v Úřadu na ochranu ústavních činitelů a diplomatických misí na vlastní kůži poznal, co to znamená čelit těmto gaunerům. Počkali si na něho, odvlekli do svého domu a začali Radovana brutálně mučit. Pálili ho cigaretami, lámali mu prsty a vyhrožovali smrtí. Vesnicí se nesl křik týraného muže, ale nikdo nezasáhl. Viděl jsem stopy po řetězech na jeho nohách," potvrzuje soused. Na rodinu bylo podané trestní oznámení, ale tak jednoduché to s jejich usvědčením nebude. Obvinění tvrdí, že policista přišel k nim domů a vyvolal rvačku. "Vždy se navzájem svými výpověďmi kryjí," prozradil jeden z mužů zákona.

Přečtěte si
koko61
30. 7. 2014 • 09:08

No jo, na slovači se dějí věci

jity
29. 7. 2014 • 20:56

prroud velký souhlas.

marie60
29. 7. 2014 • 17:37

pravlast
29. 7. 2014 • 17:11

Policista zaměstnaný jako ochranář činitelů a nemá dostatek důvěry k usvědčení??? Platí vlastně nějaké právo nebo nesvéprávo?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.