S huňatými medvíďaty na výpravě: Pojďte, pane, budeme si hrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

S huňatými medvíďaty na výpravě: Pojďte, pane, budeme si hrát!

Hned po návratu domů, se Bára nadšeně přivítala s paničkou a za okamžik i se svoji kamarádkou šestiletou fenkou Mášou.
Hned po návratu domů, se Bára nadšeně přivítala s paničkou a za okamžik i se svoji kamarádkou šestiletou fenkou Mášou. (Foto Aha! – Martin Pekárek)

Někdo chodí na procházku se psem, jiný s medvědy. Známý chovatel šelem, Jaroslav Kaňa se rozhodl ukázat svět svým dvěma huňáčům. Zamířil si to do polí hned se dvěma malými medvídky karpatskými, tříměsíčními sourozenci Bárou a Hugem. I když to bylo kousek od domova, pro nemotorné, huňaté kuličky to byl ve skutečnosti lán světa. O to radostnější byl pro ně návrat do bezpečí jejich důvěrně známých pelíšků. Cesta za poznáním skýtala dosud nepoznaná dobrodružství.

Po šelmách toužil již od dětství
Jaroslav Kaňa si splnil dávný sen. Doma má jednoho lva, dva tygry, ocelota a čtyři medvědy karpatské. Svá zvířata cvičí pro filmování, reklamy a také s některými z nich jezdí po školách a různých akcích doma i v zahraničí. „Když byli například tygříci malí, ve školách měli u dětí vždy velký úspěch,“ říká nadšený chovatel.

Na huňáče se můžete podívat v galerii!



Autor:  ben

Přečtěte si
ferdinand6
29. 7. 2014 • 01:34

Krásní jsou, ale moc tedy soukromému chovu divokých šelem nefandím. Stačila by mu ta Máša.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.