Takovou smrt si chlapík nezasloužil: Jako z hloupé komedie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Takovou smrt si chlapík nezasloužil: Jako z hloupé komedie!

Darren Morley zemřel "přiskřípnutý" ve dveřích autobusu.
Darren Morley zemřel "přiskřípnutý" ve dveřích autobusu. (Foto: Aha! - ara)

Darren Morley (50) byl podle pozůstalých starostlivý táta a oblíbený všemi, kteří ho znali. A také byl řidičem autobusu, což se mu stalo osudným celkem bizarním způsobem.

Padesátiletý řidič autobusu zemřel, když se pokoušel opravit dveře vozidla poté, co ho poslední z pasažérů opustil, a objevila se závada na mechanice zařízení. Po chvíli, co se s dveřmi potýkal, byl doslova chycen do pasti. Zkřížené dveře ho zachytily tak, že hlavou a rukama byl venku, zatímco jeho tělo zůstalo uvnitř autobusu.


Smutná událost připomíná slavnou scénu z animovaného seriálu Jen počkej!, kdy se takto chytil vlk při honbě za zajícem v trolejbusu. Náhodný kolemjdoucí viděl rozsvícený autobus bez řidiče, což mu připadlo podezřelé, a tak nebohého pana Morleye našel. Bohužel bez známek života, dveře mu rozmačkaly hrudník. Celá tragédie se navíc nahrála na palubní kameru autobusu a nahrávku mají úřady k dispozici.

Přečtěte si
kodlofon
24. 7. 2014 • 22:38

Ona ho prave ze zabila ta bezpectnostni pojistka.

prroud
24. 7. 2014 • 20:55

teoreticky se maji dvere zavrit a po zavreni se zabezpecej,ale kdyz se nedovrou,mely by se automaticky znovu otevrit,prave proto,aby se predeslo vaznejm zranenim pri skripnuti cloveka,co to maji za predpotopni autobus?

prroud
24. 7. 2014 • 16:41

Kterej idiot montuje do autobusu dvere s tak silnym mechanismem ze rozdrtej hrudnik,a proc? Jakej to ma smysl??...........

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.