Nájemník zastřelil správce: Kvůli nájmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nájemník zastřelil správce: Kvůli nájmu!

Tragédie se stala za těmito okny.
Tragédie se stala za těmito okny. (Foto Aha! – Kateřina Moravcová)

Spory kvůli nezaplacenému nájemnému! To byl důvod, proč Vasil S. (53) včera třemi ranami z pistole zastřelil správce domu, ve kterém bydlel. Po činu se sám udal na policii.

Správce domu ve Stehlíkově ulici v centru Plzně včera ráno přišel řešit problémy s neplatičem. Zemřel po třech výstřelech přímo v bytě, ve kterém nájemník bydlel. „Jeho zranění byla neslučitelná se životem. Podezřelý muž přišel o několik minut později sám na policejní služebnu, kde se k činu doznal,“ uvedla policejní mluvčí Jana Tomková.

Dcera, která na správce čekala v autě, se po tragédii zhroutila. Zločin nájemníky domu šokoval. Vasila S. znali jako nekonfliktního a hodného souseda, který v domě bydlel už třicet let. Nyní skončil za mřížemi a z vězení se zřejmě hned tak nedostane. „V případě prokázání viny mu hrozí až 18 let ve vězení,“ řekla Aha! policejní mluvčí.

Autor:  mor

Přečtěte si
prroud
14. 6. 2014 • 20:51

Skodaze nevite vic,nepredpokladam,ze by slusnej clovek jen tak zacal strilet pro upominku k zaplaceni najmu...........prijde jeste na to jakym zpusobem s nim pripadnej "praseci charakter" jednal........dluh je jedna vec,jednani je druha vec.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.