Oslava prvních narozenin českých paterčat: Děti měly dort až za ušima! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Oslava prvních narozenin českých paterčat: Děti měly dort až za ušima!

Tak to vypadá, když se paterčata pustí do pěti dortíků.
Tak to vypadá, když se paterčata pustí do pěti dortíků. (Foto Aha! – Martin Hurda, pro Aha! – Alexandra Kiňová)

Pane jo! Tihle malý čertíci se umí pořádně rozdovádět. První česká paterčata slavila 1. narozeniny a u nich doma se strhla zřejmě dortová válka. Podle toho po ní také malí bojovníci vypadali.

Stačilo dát pět malých dortíků na stůl a o zábavu bylo postaráno. „Hned se na ně vrhli. Byla to velká sranda,“ popsala Aha! maminka dětí Alexandra Kiňová (24). Děti pak musely rovnou do sprchy. Jinak to nešlo. Kousky dortů měli prckové i ve vlasech. „No prostě všude. A to oblečení... Ale stálo to za to,“ smála se supermáma.

Dorty napekla sama. „Dělala jsem na tom celou noc. Každému jsem udělala jeden, na kterém měl svíčku a své počáteční písmenko. Čokoládové dorty s piškotem jsem barevně ozdobila,“ prozradila maminka. Takovou sladkost děti neochutnaly poprvé. „V dubnu měl narozeniny jejich bratr Tony, tak jsme každému kousek ukrojili. Ale vlastní dort měli poprvé,“ řekla Alexandra Kiňová.

A jaké další dárky dostaly děti k narozeninám? „Dali jsme jim především to, co potřebují nejvíc. Oblečení,“ dodala maminka paterčat.




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.