Hrůza! Otec na Šumpersku zavedl do auta hadici z výfuku a zabil čtyřletou dceru a sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hrůza! Otec na Šumpersku zavedl do auta hadici z výfuku a zabil čtyřletou dceru a sebe!

Pohřební služba odvezal obě těla. (ilustrační foto)
Pohřební služba odvezal obě těla. (ilustrační foto)

V Rejcharticích na Šumpersku byli nalezeni dva mrtví, muž a čtyřleté dítě. Viníkem tragédie je podle kriminalistů zřejmě muž, který spáchal sebevraždu. Podle informací ČTK to byl otec dítěte.

Příčinou mohly být rodinné neshody, řekla dnes ČTK krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková. Tragédii vyšetřují policisté od úterního odpoledne, informovali o ní až dnes. "Jednalo se o muže ve věku sedmačtyřicet let a o malé nezletilé dítě v příbuzenském vztahu. Podle informací Práva šlo o otce a dceru. S největší pravděpodobností je viníkem tragédie právě nalezený mrtvý muž, který spáchal sebevraždu," uvedla policejní mluvčí.

Na místě zasahovali také záchranáři. K okolnostem tragédie a k příčinám smrti však bližší informace podat nemohou. "Zasahovali jsme tam hned v úterý po obědě. Vzhledem k tomu, že se v tomto případě jedná o nezletilé dítě, nemůžeme k tomu říci nic bližšího," řekl dnes ČTK šéf krajské záchranné služby Ivo Mareš. Kriminalisté nyní prověřují různé motivy jeho jednání. Jedním z nich jsou rodinné neshody. Nechtějí zatím ani s ohledem na okolnosti tragédie sdělit, zda případ vyšetřují jako vraždu. Dopis na rozloučenou prý nalezen nebyl.

Přečtěte si
ferdinand6
29. 5. 2014 • 23:26

Bože!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.