Lenka Knotková volala záchranku: Opilý doktor mi nedokázal píchnout injekci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lenka Knotková volala záchranku: Opilý doktor mi nedokázal píchnout injekci

Lenka Knotková měla se záchrankou děsivou zkušenost
Lenka Knotková měla se záchrankou děsivou zkušenost (Foto Aha! – Jiří Čada)

Máma čtyřleté holčičky Lenka Knotková z Mohelna na Třebíčsku dostala žlučníkový záchvat. Zavolala si záchranku. Pomoc přijel opilý doktor, který nedokázal píchnout ani injekci...

Podobný zákrok přivolané záchranky už by Lenka nikdy zažít nechtěla. Krátce před půlnocí ji přepadly nesnesitelné bolesti žlučníku. „Byly to strašné bolesti a tak se manžel rozhodl zavolat záchranku,“ líčila Aha! Lenka Knotková. Do Mohelna však dorazila sanitka s notně opilým lékařem třebíčské záchranné služby. „Měl problémy nejen s chůzí, ale i mluvením. Posádka sanitky se ho snažila korigovat, ale to nešlo. Nakonec injekci proti bolesti mě píchl jeden ze záchranářů,“ popisovala.

Známí Lenky si zatelefonovali stížnost na záchranku. Když se doktor z výjezdu vrátil, dostal dýchnout. Alkotest ukázal dvě promile a od primáře dostal okamžitou výpověď. „Pan doktor dostal výpověď a odešel do důchodu,“ potvrdila ředitelka záchranné služby Vladislava Filová.

Pila i lékařka
Na Vysočině se nejedná o ojedinělý případ. Koncem dubna na záchrance v Humpolci nastoupila do služby opilá lékařka. „Její stav jsme odhalili dechovou zkouškou, které pravidelně u zaměstnanců provádíme. Byla na hodinu propuštěna a dnes se už léčí ze závislosti na alkoholu,“ uvedla ředitelka Vladislava Filová.

Autor:  čad

Přečtěte si
marie60
28. 5. 2014 • 20:01

..už se konečně uklidni. Já jsem tenkrát měla žluč.záchvat po bramborovém salátu.Měla jsem v něm pokrájená jablíčka a místo majonézy jsem tam dala bílý jogurt. Jedla jsem ho samotný, tak mi ted´ vysvětli, proč se na mě tak žlučník rozzlobil? Nebyla jsem na operaci a jím ted´ vše.Dřív jsem víc držela dietu a stálo to za prd. Mám dost často ředkvičky, ty prý kamínku v žlučníku rozpouští.

prroud
28. 5. 2014 • 17:57

Nechce se ti dal zit? Zavolej si ozralyho odbornika.......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.