Drama v hospodě: Host si sedl na židli, která se mu zabodla do zad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drama v hospodě: Host si sedl na židli, která se mu zabodla do zad!

Židle způsobila nepříjemné zranění. (Ilustrační foto)
Židle způsobila nepříjemné zranění. (Ilustrační foto) (Aha! – Kundrát)

Na páteční večer nejspíš jen tak nezapomene obyvatel vesničky Vinařice. Když si chtěl sednout v hospodě ke stolu, židlička pod ním praskla a její část se mu zabodla do zad. Na pomoc mu museli přijet hasiči.

„Chtěl si sednout na židli a nakonec ji celou rozsedl takovým způsobem, že se mu zapíchla její část do zad. Snad to měla být dřevěná židle,“ prozradil Nedělnímu Aha! muž, který byl přítomen při zásahu hasičů. Ti přijeli postiženému na pomoc. „Židli rozebrali a následně pomáhali s transportem záchranářům,“ dodal ještě muž.



Autor:  tho,mal

Přečtěte si
lepabrena
12. 5. 2014 • 08:02

V Rousínově se nábytek nevyráběl jen za socialismu, ale výroba nábytku začala už za Rakouska-ještě před vznikem Rakousko-Uherska. Židle nejsou určeny k tomu, aby na ně někdo sedal, asi byla židle vašeho dědečka z dřevotřísky, dnes se sedátko vyrábí- pokud je čalouněné- z lepenky a přilepí se na něj čalounění- takže židlí se propadne časem i dítě, které má 10 kilo. To ale u těch "kvalitnějších" krabicových židlí. Vzhledem k tomu, že si domů v krabici odnesete prkno a latě a vše sešroubováváte šrouby, šrouby se brzy vymelou a skončíte na zemi. Na židle od dnešních výrobců krabicového nábytku je velké riziko i opatrně usednout- stoupnout si na židli by znamenalo pokus o sebevraždu.

ferdinand6
11. 5. 2014 • 19:42

Mňo, můj děda v osumdesátých letech prošlápl tu vaši "poctivou" socialistickou židli, novou. Potřeboval něco zašroubovat, tak na ní stoupnul a noha mu projela sedátkem. Vážil necelých 70 kg. Byla fakt "kvalitní".

ferdinand6
11. 5. 2014 • 19:36

Polib si elipsy!

lepabrena
11. 5. 2014 • 12:50

Host mohl být štíhlý jako proutek, ale židle byla šmejd- jako ostatně všechen běžný nábytek, který se v Česku prodává. Žádný nábytek se dnes nedělá klížený, ale zásadně jen na šrouby, které se po krátké době vymelou a nábytek se rozpadne. To platí hlavně u postelí a skříní, také u židlí. Nejhorší zkušenosti mám s tímto krabicovým nábytkem- firmy všichni dobře znáte. Bydlím v bytovém domě a pokud si zaplatíme jako družstvo kontejner na odložené věci, do půl hodiny je plný zánovního krabicového nábytku a 10x se přistaví znovu prázdný. V poslední době proto lidé žijí jak na táboře- kupují si buď železné postele anebo spějí na matracích na zemi, oblečení mají na železném věšáku- stejný jako je v obchodech- a sedí na plastových židlích. Sektor, který se dříve vyráběl v Rousínově- i když byl ošklivý- byl proti tomu super a bez problémů slouží šťastným majitelům dodnes.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.