Těhotná ubodala manžela před malým synem: Hrůzný návrat z obchoďáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Těhotná ubodala manžela před malým synem: Hrůzný návrat z obchoďáku!

Larry Martin se synem Lavellem netušili, co je po návratu z obchodu čeká.
Larry Martin se synem Lavellem netušili, co je po návratu z obchodu čeká. (Foto: Aha! - ara)

Výprava do obchodního domu skončila tragédií. Těhotná Američanka Miata Phelanová (24) po ní ubodala k smrti svého přítele Larryho Martina (†28). Důvod? Nekoupil jí v obchoďáku dárek a jí ruply nervy! Celému běsnění navíc přihlížel jeho osmiletý syn Lavelle!

Zapomněli jí koupit dárek

Krvavý incident se odehrál minulou středu, když se Martin se synem vrátili do svého domku v Chicagu. Poté, co žena zjistila, že jí nic nekoupili, začala být hysterická, nakonec popadla nůž a do těla příteli zasadila několik ran. „To máš za to, že se ke mně chováš tak hnusně! Doufám, že chcípneš, ty z***vysyne,“ řvala na něj v amoku a pak utekla.

Vražedkyně Miata Phelanová


Syn se pokoušel tátu zachránit

Hrůzné představení se odehrávalo před očima Martinova syna. „Snažil jsem se mu zachránit život tím, že jsem mu tisknul ručník k ráně. Podlaha byla celá od krve,“ popsal Lavelle. Otce se mu ale bohužel zachránit nepodařilo. „Jeho poslední slova patřila mně. Řekl mi: »Umírám, ale miluji tě.«“ svěřil se se slzami v očích Lavelle, jenž je z otřesného zážitku stále v šoku a od vraždy otce zůstává u své babičky Angely.
Phelanová už byla obviněna z vraždy prvního stupně. Kauce byla stanovena ve výši 1 milionu dolarů (v přepočtu 19,8 milionu korun).

Autor:  vk

Přečtěte si
fesak2
6. 5. 2014 • 08:33

Nejsem rasista, ale letitá zkušenost mi říká, že se stačí podívat jaké to je etnikum.. a nedivím se.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.