Panika mezi taxikáři v Praze: Zmizel další šofér! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Panika mezi taxikáři v Praze: Zmizel další šofér!

Fotografie
Fotografie (internal)

Po Praze běhá šílený vrah a taxikáři mají strach. V neděli nad ránem se po jednom z nich dokonce pátralo. Prý se nehlásil a nikdo netušil, co se vlastně děje. Jeho manželka se bála, že se stal další obětí!

Řidič údajně ze společnosti Taxi Praha nepřijel po noční šichtě domů. Manželka se mu snažila dovolat, ale byl nedostupný. Žena tedy okamžitě zalarmovala policii.
„V neděli ráno jsme přijali oznámení o zmizelém řidiči taxi. Na služebnu přišla jeho manželka,“ řekl Aha! mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek s tím, že okamžitě uvědomili kolegy z Prahy a lokalizovali podle mobilního telefonu poslední polohu šoféra.


Velká pátrací akce se ale nakonec nekonala. „Muž přijel domů do Roztok u Prahy se zpožděním. Ženě se neohlásil, neboť se mu vybil telefon a neměl si ho jak nabít,“ vysvětlil Vinčálek.

Taxikáři hlásí každé podezření
Kriminalisté pražské mordparty mají aktuálně plné ruce práce s vyšetřováním tří vražd taxikářů, které má zřejmě na svědomí jediný pachatel. O podrobnostech odmítají s ohledem na ohrožení vyšetřování poskytovat veřejnosti a médiím souvislejší informace. Při každém zmizení taxikáře jsou obezřetnější. Naposledy se jeden z nich nehlásil ve čtvrtek, nakonec se však zjistilo, že se jen opil.

Přečtěte si
frannes
29. 4. 2014 • 14:22

Myslím,že přepážka mezi taxikářem a pasažéry by měla být povinná, platba přes schránku, možnost z místa taxikáře zablokovat dveře vzadu plus varovné tlačítko s vysláním tísňové zprávy, rozblikáním světel a koncovek a zvukovým signálem .Dokonce bych si uměl představit volavku (profesionála v neprůstřelné vestě) v autě , kde by v zadní části bylo možné v tísni užít uspávací nebo omračující plyn na lovu vraha taxikářů,plus kamera snímající do záznamu v momentu krize (napadení).

lokii
28. 4. 2014 • 15:29

Predevsim by meli byt oddeleni od zakazniku necim neprustrelnym a penize by meli inkasovat nejakym otocnym zarizenim. Clovek se zbrani je vzdycky ve vyhode a pokud si sedne za ridice, tak ten nema proti zadnemu utoku sanci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.