Zavražděného taxikáře Milana P. pohřbí v Pacově: Kolegové se složili na rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zavražděného taxikáře Milana P. pohřbí v Pacově: Kolegové se složili na rodinu!

Daniel C. (†25) Zavražděn 10. dubna Mávl si na něj muž v Dušní ulici v Praze 1, nechal se odvézt k Uhříněvsi. Zde ho vrah popravil, vyhodil z vozu do příkopu a tělo bitím zohavil.
Daniel C. (†25) Zavražděn 10. dubna Mávl si na něj muž v Dušní ulici v Praze 1, nechal se odvézt k Uhříněvsi. Zde ho vrah popravil, vyhodil z vozu do příkopu a tělo bitím zohavil. (Foto Aha! – David Malík, Karel Kopáč)

Vražda souseda, taxikáře Milana P. (†58), zcela do sebe uzavřela lidi v malé obci Bratřice na Pacovsku. Je vzdálena 98 km od Prahy, přesto se tu v posledním týdnu mluví o jediném – vraždách tří taxikářů v hlavním městě.

Na místní prodejně visí jediné parte. „Bude to mít v pátek v Pacově a hned po obřadu ho povezou spálit. Mají tam dorazit i taxikáři. Chtějí se s ním taky rozloučit,“ prozradila včera důchodkyně Marie S.


Zavražděný Milan P. přišel do vsi z Prahy před časem s rodinou chalupařit. Opravil dům a zůstal natrvalo! Do metropole pak už jezdil jen za prací.
„Pro rodinu jsme udělali sbírku, peníze jí předá Milanův přítel,“ řekl jeden z pražských taxikářů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.