Kauza fridexové otravy Aničky (3): Otec dře jak kůň, aby vše zvládl, chystá se soud s jeho bývalkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kauza fridexové otravy Aničky (3): Otec dře jak kůň, aby vše zvládl, chystá se soud s jeho bývalkou!

Malá Anička včera dostala od Aha! plyšovou rybu.
Malá Anička včera dostala od Aha! plyšovou rybu. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská, ara)

Kriminalisté uzavřeli vyšetřování případu travičky Anny J. (22), která se pokusila fridexem zabít dcerku Aničku (3). Ženě hrozí až 20 let za mřížemi, případně výjimečný trest.

„Dceři podala nebezpečnou látku typu fridex v jogurtu s úmyslem ji usmrtit. Život dívence zachránila včasná pomoc otce a pak lékařů,“ připomněl policista Jiří Matzner s tím, že spis dostalo státní zastupitelství s návrhem na obžalobu. „Anička už je v pořádku. Vypadá to, že bude naštěstí bez následků,“ řekl otec Pavel J. (28), který je teď na mateřské dovolené. Jak dodal, matka od činu dceru neviděla.

Otec Pavel J. (28): Chci na vše zapomenout!

Pavlovi J. (28) se ze dne na den zhroutil svět. Žena skončila v cele a on zůstal sám se synkem Martínkem (1) a Aničkou (3).

Jak žije samotný chlap se dvěma malými dětmi?
„Já se starám, jak se dá. Chybějí nám peníze, ale snažím se ze všech sil, abychom to nějak zvládli.“

Život se vám v osudný večer zásadně změnil...
„Celé rodině. Najednou bylo všechno jinak. Musel jsem dát výpověď v práci, občas chodím na brigády. S dětmi mi někdy pomohli rodiče. Je to opravdu těžké.“

Policisté už případ uzavřeli a brzy bude soud. Jste na to připraven?
„Budu to muset zvládnout. Když si ale představím, že to vše kolem se zase rozvíří...  Přál bych si, aby to už všechno pro nás definitivně skončilo a už jsme měli s dětmi konečně klid.“



Přečtěte si
popocatepetl
14. 5. 2014 • 07:00

Při soudu s matkou-travičkou vyšlo najevo, že byla objektem brutálního domácího násilí, které manžel přiznal. Bulvár z něho dělá anděla. Nevíme, za co ji mlátil. Ona na něho, podle informací ze soudního jednání, podala několik trestních oznámení, které pak ale vždy ve strachu stáhla. Ten případ asi nebyl černobílý. Místo těch východních Čech a nové příteolkyně manžela spíše čeká policejní vyšetřování a rovněž trest, protože po informacích od soudu policie patrně jeho násilí musí šetřit. Škoda, že takovým lidem, jako jsou tihle "rodiče", příroda dala plodnost.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.