Zavraždila nejlepší kámošku (†16): Kvůli Facebooku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zavraždila nejlepší kámošku (†16): Kvůli Facebooku!

Zde ještě jako nejlepší kamarádky... Vražedkyně Erandy (16)- vlevo, obět Anel (†16)
Zde ještě jako nejlepší kamarádky... Vražedkyně Erandy (16)- vlevo, obět Anel (†16) (Facebook)

Obzvláště brutální vraždy se dopustila teprve 16letá Mexičanka Erandy Elizabeth Gutierezz. Svou stejně starou přítelkyni bez milosti ubodala. A to vše kvůli jedné fotce na Facebooku!

Erandy Gutierrez (16) a Anel Baez (†16) byly kámošky na život a na smrt. „Miluji tě, jsi má milovaná sestra! Děkuji ti za všechny ty krásné momenty šílenství, za tvůj smích a také za touhu provádět s tebou bláznivé věci,“ napsala Anel v říjnu 2012 na Facebook. To ještě netušila, že o necelé dva roky později ji její »milovaná sestra« doslova rozkuchá!

Dívka se »provinila« tím, že na sociální síti zveřejnila jejich společné nahé foto, tzv. selfie. To Erandy považovala za potupu, kterou je nutno smýt krví. Jen pár týdnů před hrozným činem své kdysi nejlepší kamarádce vyhrožovala skrz sociální síť: „Možná to vypadá, že jsem klidná, ale ve svých představách jsem tě zabila nejméně třikrát!“

Svůj ďábelský plán splnila 19. března. Dobrosrdečná Anel ji pozvala k sobě, že se usmíří. Erandy si během návštěvy došla do kuchyně pro nůž a vrhla se na Anel. Zasadila jí celkem 65 ran! Zběsile bodat přestala, až když bylo zřejmé, že je Anel mrtvá.

Zločin se pak snažila zamaskovat předstíráním smutku. Dokonce se objevila na pohřbu své oběti! Přímo tam ji také zatkl! „Kdo ví, proč ji zabila, nikdo z nás tu fotku neviděl,“ zpochybňují přátelé motiv. Facebookové stránky dívek už jsou odstraněny...
Jelikož je nezletilá, v případě usvědčení dostane maximálně 7 let vězení.

Autor:  mb

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.