Těhotná Talmanová: Jsem zamilovaná! Do koho? Neřeknu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná Talmanová: Jsem zamilovaná! Do koho? Neřeknu!

Lucie Talmanová
Lucie Talmanová

PRAHA - Komu prvnímu řekla Lucie Talmanová (39, ODS), milenka premiéra Mirka Topolánka (50, ODS), o svém těhotenství? Prý nikomu, poznala to na ní ale její kamarádka! Tak se rozkřiklo, že čeká miminko.

Komu prvnímu řekla Lucie Talmanová (39, ODS), milenka premiéra Mirka Topolánka (50, ODS), o svém těhotenství? Prý nikomu, poznala to na ní ale její kamarádka! Tak se rozkřiklo, že čeká miminko.

Talmanová, která je nyní ve čtvrtém měsíci těhotenství, to říká v pořadu Top 10, který dnes uvede TV Prima. Pořad se natáčel po Pressklubu Frekvence 1 na začátku ledna. V Pressklubu, který moderuje Jan Tuna, Talmanová tehdy poprvé své těhotenství potvrdila.

V dnešním Top 10, věnovaném Valentýnovi, svátku zamilovaných, Talmanová podivně mlží o tom, koho vlastně miluje. „Jsem zamilovaná. Ale do koho, to neřeknu,“ říká tajemně. Že by byl ve hře někdo jiný než premiér, který kvůli ní odešel od rodiny? Vždyť spolu bydlí a Topolánek ji už bere s sebou i do společnosti! Podivná je ovšem ještě jedna věc – premiér se totiž před časem nechal slyšet, že se k Talmanové nastěhoval jen »přechodně«.

Krásná poslankyně navíc stále ještě nepotvrdila, kdo je otcem jejího dítěte. Otcovství Topolánka zpochybňuje i jeho stále ještě právoplatná manželka Pavla. „Manžel sám pochybuje o svém otcovství,“ řekla před časem.

Talmanová zatím ani neví, jestli bude mít holčičku nebo chlapečka. „Pohlaví miminka si ale dopředu říct nechám.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.