Příběhy 6 zubožených hafanů, které našli dobří lidé: Z příšer krasavci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Příběhy 6 zubožených hafanů, které našli dobří lidé: Z příšer krasavci!

Lízino tělo napadl parazit, který je původcem červené prašiviny. Teď už je z ní spokojený mazlík.
Lízino tělo napadl parazit, který je původcem červené prašiviny. Teď už je z ní spokojený mazlík. (Foto pro Aha! – Útulky Děčín, Cheb, Kralupy nad Vltavou)

Koule zamotaných dredů, hlíny, vychrtlé kostřičky, rozežraná kůže – mohli by hrát v hororu. Takoví hafani se dostávají do útulků. Jen výjimečně se do zuboženého stavu přivedou sami, častěji jim pomůže krutý pán. V péči ošetřovatelů je pak čekají velké proměny. Vybrali jsme pro vás šest příběhů psích zoufalců, kteří nakonec našli štěstí.

Nezapomeňte přihlásit čtyřnohého přítele do naší soutěže NejPes 2014, která začala již 3. března. Přihlašovat jej můžete až do 2. dubna. Příliš dlouho ale neváhejte. V případě, že dva či více psů získají rovný počet hlasů, vyhrává ten, kdo vstoupil do soutěže nejdřív. I tady tedy platí, že čas jsou peníze. A my pro vás máme skvělých 80 tisíc korun! Přihlaste jej proto ještě dnes
 na nejpes.cz

Dojemné psí příběhy si může přečíst v galerii!



Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.