Muž držel v dodávce sexuální otrokyně: Nasadil si upíří zuby a znásilňoval je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Muž držel v dodávce sexuální otrokyně: Nasadil si upíří zuby a znásilňoval je!

Timothy Jay Vafeades
Timothy Jay Vafeades (Reuters)

O tom, jak zvrhlý je dnes svět, svědčí případ Američana Timothy Jaye Vafeadese (54). Ten měsíce držel ve své dodávce zamčené dvě sexuální otrokyně a nejméně stokrát je znásilnil. Při tom si vždy nasazoval upíří zuby.

Američanovo řádění začalo vloni v jeho domovském Utahu, kde unesl svou příbuznou (19), vydal se s ní na Floridu a poté i dál po celých Státech. Po šest měsíců jí nedovolil opustit svou dodávku a vždy nebohou dívku škrcením donutil být mu po vůli. Ke znásilnění došlo nejméně 100krát (!) a Vafeades svou brutalitu vystupňoval ještě tím, že si k vynucenému sexu nasazoval umělé upíří zuby, koupené v obchodě se zábavnými předměty pro Halloween.

Jedna mu nestačila

Po cestě v Minnestotě unesl ještě další ženu, kterou držel ve voze tři měsíce. „Vyhrožoval, že mě zabije. Musela jsem s ním souložit každý den. Tvrdil, že jsem jeho otrokyně a musím udělat vše, co si usmyslí. Ty falešné zuby strkal do úst i mně, tvrdil, že se mu nelíbí můj úsměv,“ vypovídá nyní druhá oběť u soudu, kde lidské bestii Vafeadesovi hrozí doživotí.

Spásné modřiny

A jak policie zvrhlíka chytila? Úplnou náhodou! Při běžné dopravní kontrole si strážnící všimli, že dívky mají po celém těle podlitiny…

Přečtěte si
babatomanija
18. 5. 2015 • 13:18

Nejhorší jsou tyhle rychlé soudy, když člověk zná pouze střípek celé reality.

bobosa
17. 3. 2014 • 19:46

Asi si hrál na blejda.

bibs_7
16. 3. 2014 • 18:41

Akoze auto stálo, polícia ho kontrolovala, a tie blbky tam sedeli bez muku, a keby si polícia nevsimla modriny, tak v tom aute sedia dodnes? Tazké intelektuálky, darmo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.