Sňatkový podvodník Miro Podskalský: Slíbil lásku a pak vyluxoval konto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sňatkový podvodník Miro Podskalský: Slíbil lásku a pak vyluxoval konto!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tenhle holohlavý Slovák si říká Miro Podskalský (37) a sedí ve vazbě, protože ženám sliboval lásku a pak je okrádal. Policie ví zatím o čtyřech zhrzených milenkách, jimž vyluxoval konta, podvedených však bude asi víc!

S ženami se seznamoval na internetových stránkách Lidé.cz a Líbímseti.cz. „Vydával se za podnikatele, který vlastní hotel ve Splitu a velkosklad kávy v Praze,“ upřesnila kriminalistka Olga Pifková.
Darebák, který už v minulosti podvedl 11 žen a dostal za to u soudu pět let, kupoval obětem dary a dovolené. Platil je však z jejich peněz, neboť se vždy dostal k jejich kreditkám a vybral jim účet!

Dcera naletěla, matka přišla o peníze
„Podvedl i matku (44) s dcerou (22) z Brna. Dívka mu půjčila peníze na opravu auta, platila benzin a mýtné při cestě do Francie a Itálie. Její matce ale z účtu zmizely peníze a také notebook. Škoda je sto tisíc,“ upřesnila policistka Andrea Straková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.