Popřál manželce k MDŽ a zastřelil se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Popřál manželce k MDŽ a zastřelil se!

Muž se zabil na zahradě svého domu¨.
Muž se zabil na zahradě svého domu¨. (Aha! – David Malík)

Dost morbidní dárek k Mezinárodnímu dni žen dostala manželka muže (†40) z pražské Hostivice. Ten totiž po hádce s ní odešel do svého auta a zastřelil se!

Většina žen dostávala včera k MDZ květiny a bonboniéry, zcela naopak a ještě hůř to bylo v pražské Hostivici. Po hádce s manželkou muž odešel do svého auta a vzal si život! „Byl zastřelen legálně drženou zbraní. Jedná se s největší pravděpodobností o sebevraždu, na místě cizí zavinění nebylo zjištěno,“řekla Nedělnímu Aha! středočeská policejní mluvčí Markéta Johnová.

Proč se pohádali a proč si muž vzal život zrovna v tento den? To jsou otázky pro policii. Ta zatím čeká na výsledky soudní pitvy.

Autor:  sch

Přečtěte si
evicka55
10. 3. 2014 • 10:11

bez životních jistot jsme všichni y pr....

prroud
9. 3. 2014 • 20:34

Bez zivotnich jistot se tezko zije a planuje budoucnost.......

prroud
9. 3. 2014 • 20:33

Problem je lepo,ze to tezko odhadnes v dnesni dobe,kdy praci mas a zejtra o ni lehce muzes prijit........to pak nemuzes porizovat vubec nic,kdyz nevis dne,ani hodiny..........

lepo
9. 3. 2014 • 10:01

Ve 40 letech se jistě nezastřelil jen proto, že se pohádal s manželkou. Problémy se řetězí a tak prostě uznal, že už bylo všeho dost. První co mě na napadá, když čtu, že se to stalo v Hostivici a vidím foto je to, že lidé před lety silně přecenili své možnosti a věřili, že dobře placené místo mají navždy. Nabrali si závratné hypotéky na obří domy a leasingy na velká auta. Hlavně, aby všichni okolo zírali a záviděli. Ale jen provoz takového domu jde měsíčně do desetitisíců. Stačí přijít o práci a je velký průšvih na světě. Kdyby každý žil jen do výše svých finančních možností, ubylo by exekucí, nešťastných rodin a zmařených životů .. hypotéka je možná dobrý sluha, ale zlý pán

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.