Na parkovišti našli ženu - Nahou, znásilněnou a opilou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Na parkovišti našli ženu - Nahou, znásilněnou a opilou!

PLZEŇ – V Plzni není v posledních dnech pro ženy bezpečno! Včera se tu totiž stalo už čtvrté znásilnění od začátku roku! Zatím neznámý muž znásilnil v Podmostní ulici osmatřicetiletou ženu.


Zneužitou, opilou a nahou ji našel pracovník zdravotního střediska.

V sobotu ráno začal zvonit telefon záchranné služby v Plzni. Pracovník zdravotního střediska našel na parkovišti nahou ženu. Na místo hned vyjela záchranka. „Byli jsme tam kolem půl deváté ráno. Žena ležela nahá na parkovišti, vypadalo to na znásilnění. Byla podchlazená a pod vlivem alkoholu,“ řekla mluvčí plzeňských záchranářů Lenka Ptáčková. Žena byla okamžitě převezena na ambulanci do fakultní nemocnice. „Naštěstí není v ohrožení života,“ sdělila administrátorka nemocnice Jaroslava Nováková.

Kolem případu je ale řada otazníků. Žena své tvrzení o tom, že byla znásilněna, totiž po nějaké době odvolala. „Nejdříve řekla, že byla znásilněna, pak to ale vzala zpět,“ řekla mluvčí plzeňských policistů Michaela Altmannová. Podle ní mohla znásilněná dostat strach, proto své prohlášení odvolala.
Nyní probíhají vyšetření krve a jasno do celého případu vnese až gynekologické vyšetření.

Znásilnění v Plzni

Od začátku roku je to už čtvrté znásilnění v Plzni. Objasněno je přitom pouze jedno – dva Slováci (20), kteří znásilnili devatenáctiletou dívku, jsou už ve vazbě. Také ve druhém případu byla znásilněna devatenáctiletá dívka – zatím neznámý mladík ji zneužil ve svém automobilu. Třetí znásilnění v Plzni bylo mnohem brutálnější. Třináctiletou dívku si násilník vyhlédl na parkovišti a pod pohrůžkou použití nože ji donutil, aby se svlékla. Poté ji znásilnil.


Autor: (mc)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.