Místo domů na ARO: Chovanec zkolaboval kvůli vnitřnímu krvácení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Místo domů na ARO: Chovanec zkolaboval kvůli vnitřnímu krvácení!

Po krvácení do břicha se Chovanec probral na ARO
Po krvácení do břicha se Chovanec probral na ARO (Foto: Aha! - Zbyněk Schnapka)

Ministr minulý týden absolvoval tzv. abdominoplastiku, tedy odstranění kožního nadbytku z břišní oblasti. Milan Chovanec (43, ČSSD), který k takovému kroku přistoupil proto, že shodil 75 kilogramů z původních 180 kg a visela mu na těle nadbytečná kůže, kterou nebylo nijak možné zpevnit. Následně po operaci došlo ke komplikacím a další operaci.

Dnes chtěl jít ministr domů, místo toho leží na kapačkách a není mu zcela dobře. "Asi 16hodin po první operaci mě začalo strašně bolet břicho. Bylo celé nafouklé a já zkolaboval," popsal Chovanec Blesku. Problémy způsobilo krvácení do břicha. "Jak dlouho jsem byl na operačním sále, to přesně nevím. Odvezli mě tam v půl jedné a pamatuji si to až od čtyř hodin ráno, kdy jsem se probral na ARO," doplnil ministr vnitra. Dokud se jeho stav nezlepší, zastoupí ho první náměstek Jan Sixta.

Přečtěte si
ph6633
26. 2. 2014 • 08:50

Zřejmě si pan ministr tuto operaci představoval jak Hurvínek válku, když plánoval nastoupit za pár dní do úřadu. Osobně mám abdominoplastiku také za sebou a bez jakýchkoliv komplikací, ale na pooperační období se nedá zapomenout, daleko horší bolest při sebemenším pohybu než je porod nebo cokoli jiného. Jizva od boku k boku citlivá ještě po roce, kdybych tušila co mě čeká, raději bych si tu kůži nechala. Zdraví čtenářka Helena z Brna

jity
24. 2. 2014 • 11:16

Zajímavé když lékaři dělají zákrok někomu příbuznému, nebo známé osobnosti, tak to bývá průser. Možná jsou ve stresu aby to udělali dobře a u nějakého joudy je jim to jedno a zrovna se to povede.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.