Bratranci znásilňovali mladíka (17)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bratranci znásilňovali mladíka (17)!

 Bratranci na cestě z vazby do soudní síně.
Bratranci na cestě z vazby do soudní síně. (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

V diagnostickém ústavu v Králíkách měli zlepšit své chování, ale stal se opak. Dva bratranci (oba 17) čelí u soudu nařčení, že znásilňovali chovance (17) pasťáku.

K sexuální šikaně údajně došlo v době, kdy mladíkům bylo 15 let. Svěřence ústavu znásilnili několikrát. Například ho nalákali do svého pokoje na cigaretu a tam se na něm násilím ukájeli. Nutili ho k orálnímu styku.
Na vše se přišlo až poté, co se znásilněný mladík zhroutil. Bratranci nařčení popírají, hrozí jim až pětileté tresty.

Autor:  jp

Přečtěte si
salima
24. 2. 2014 • 21:04

Kam patří ,,děti", které mají za sebou loupeže a těžká ublížení na zdraví starých a nemocných lidí a znásilnění a drogy ? A jsou to ještě děti, když berou jako samozřejmost, že si vezmou to, co chtějí i za cenu násilí? Myslím si, že ne lidé ale SYSTÉM je zvrácený. V pasťáku se nenaučí nic nového, všechno už znají z domova. A pokud chcete, vezměte si problematické dítě do pěstounské péče a zkuste je vychovat. Rádi je budete vracet....Zamýšlet bychom se měli nad tím, aby se změnili zákony. Proč dávat cikánům sociální dávky a přitom mají děcka v pasťácích a domovech? A rodí dál a dál... a my na ně platíme z našich daní. Zjistěte si, kolik stojí pobyt v pasťáku, jaké mají děti práva. Že dostávají kapesné, které by doma nedostali a které nemá většina ,,bílých" dětí ani doma! Není všechno černé ani bílé. Každá strana má rub a líc. Klobouk dolů před vedením, že mělo v této době odvahu nahlas pojmenovat to, co by někteří s chutí (nebo ze strachu ?) zametli pod koberec!

sakajeva
23. 2. 2014 • 10:59

Pasťák prostě slouží k tomu, aby už tak problematické děti se naučily to, co ještě neumí. Když se dají již narušené děti dohromady, nemůže to dobře dopadnout. Tak aspoň až budou v té base, budou mít už zkušenosti.

zadnice
21. 2. 2014 • 11:50

Basa jim nemá hrozit, ale mají jí dostat!!!! No jo ale naši "soudci"???

prroud
20. 2. 2014 • 22:02

Neco tak odpornyho se me jenom dotknout,celim obvineni z vrazdy!!!Hnus!

prroud
20. 2. 2014 • 21:59

Tak to se jim bude v kriminale naramne libit,uz tam na ne cekaj,doufam,ze az vylezou,uz jim nebudou fungovat sverace,buznam!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.